2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوبت دادنش چطوره طول میکشه؟شما رفتین بعد از چ مدت نوبت داد؟

آره عزیزم خیلی سرش شلوغه نوبت دادنشم به طبع طول میکشه واسه ویزیت و معاینه که تا جایی که میدونم تا سالی دیگه اصلا نوبت نداشت منشیش بیمارا رو جواب میکرد برای عملم از وقت مشاوره و طراحی بینی تا زمان عمل دست کم۷ یا ۸ ماه طول میکشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)
نوبت دادنش چطوره طول میکشه؟شما رفتین بعد از چ مدت نوبت داد؟

من چون هم پولیپ دارم هم انحراف و سی تی هم که گرفتم خود دکتر دیدن و مشکل تنفسی دارم یه ذره زود تر نوبت داد ولی بازم فاصله ی مشاوره تا عملم ۵ ماهه

شما عمل کردی پیش کدوم دکتر راضی هستی؟

بله عمل کردم خدا روشکر هم مشکلم برطرف شد هم از دکترم خیلی راضی هستم من پیش دکتر روزی طلب عمل کردم

بسیار دکتر خوبی هستن من سال ۹۶که منشیشون خانم زارعی بودن عمل کردم. 

بسیار منشی با ادبی داشتن ولی متأسفانه فوت کردند.

الان یه منشی آوردن که با عرض پوزش هم بی ادب هستند و هم متاسفانه اصلا بلد نیستند مریض ها رو روز عمل مدیریت کنند.

خواهر من روز عمل به علت سرماخوردگی برای هفته بعد نوبت دادند.

هفته بعد اومد گفت بشین همینجا اگر کسی کنسل شد تو برو جاش.این بنده خدا هم تا۴عصر ناشتا نشسته ، ایشونم ول کرده رفته برای خودش.

بسیار مطب بی نظمی دارند.

کاش دکتر به این باتجربگی منشی حرفه آیی داشتن.