2777
2789

سلام من یکی از دوستام میخواد کمک کنه برادر شوهرش و جاریش طلاق بگیرن ازهم چون جاریش یه دختر داره که 20سالشه خیلی بده به پدرش فحش های رکیک میده انگشت نشونش میده ازخونه بیرون میکنه پدرشو الکی غذا بهش نمیدن بخوره  بلاسره خودش میاره  زنگ میزنه 110بعدمیره پزشکی قانونی میگه بابام زده تو خونه لخت لخت بدون لباس زیر میگرده جلوی باباش اسغفرالله خدا رو قبول نداره قرآن پاره میکنه بامادرش میرن هرشب نصف شب میان مادرشم باهاش همراهه کمکش میکنه باچندتا پسر رابطه داره من عکساشو دیدم خیلی بی حجاب میگرده از هرمردی خوشش بیاد حتی زن داشته باشه باید مال خودش کنه تمام سلاح ش برای تهدید پدرش مهریه مادرشه که دومیلیارده تا پدره حرف میزنه میرن دادگاه مجبوره سکوت کنه حالا دوستم میخواد کمک کنه به برادر شوهرش تا راضی بشه مهریه زنشو بده طلاقش بده چون شهرشون کوچیکه پاک آبروشون رفته به نظرتون گناه میکنه البته میگه اینا چندساله زیر نظر روانپزشک و مشاوره هستن ولی بی فایده است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناهشو نمیدونم ولی سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن به اون چه خودشو بندازه وسط زندگی برادر شوهر 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
دخالت نکنه بهتره چون هیچی اونجوری نیس ک ما میبینیم

میدونی من خودم خونه دوستم باهاشون حرف زدم دختره میگفت خدا نیست استغفرالله یا میگفت پرده بکارت وجود نداره دروغه میگفت کی میشه من لخت بشم همه جا

اون دختر یه بابایی مثل بابای خودم نیاز داره😐😐😐😐

تا بفهمه دنیا دست کیه 

من سال هاست ازدواج کردم ولی هنوز استرس و رعب و وحشتی که بابام توی خونه درست کرده بود ،باهامه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹