2777
2789

#داستان_کوتاه

با دخترم قایم موشک بازی می کردیم.

چشم های من رو با پارچه ای بست و خودش قایم شد.

تا ده شمرم و کورمال کورمال دنبالش گشتم.

-هی ماریا، دستهاتو بهم بکوب..این قانون بازیه!! 'من گفتم.

-ترق ..ترق

صدای دستهاش رو شنیدم.

دنبال صدا رفتم..

-ترق..ترق

صدا از داخل اتاق بود.

لبخندی زدم و دیوار اتاق را لمس کردم.

-ترق..ترق

صدا من رو سمت کمد کشوند.

در کمد رو باز کردم و بین لباس ها دنبال دخترم گشتم.

میتونستم موهاشو لمس کنم

ناکهان صدای دخترم رو از بیرون اتاق شنیدم:

-هی مامان تو نتونستی پیدام کنی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترسناک شد😅

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

خب .ترسناک شد

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

یا زود میزاری یا سریع میرم این آخرین حرفمه

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
داستان کوتاهه

خب ادامه یعنی فقط همین بود؟

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
واقعا فکر میکنید بعد داره

اگ بعد نداشته باشه‌میکشمش

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم