2777
2789
عنوان

متولد کدوم فصلی؟💖

126 بازدید | 9 پست

۔

تعداد رای : 33
نظرسنجی
باھار🌳🌾🌺
9
27%
تابستان🌞🍒🍓
10
30%
پاییز⛈️🍁🍂
7
21%
زمستان ❄⛄☄️
7
21%
خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

[QUOTE=205203272]بهار ن باهار😂[/QUOTE

ما میگیم باھار 

قشنگ ترم ھست 😁

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما باهاریا بیشتریم😌 باهاریای محترم و متولدین بقیه سال میشه لطفا دعا کنین برام؟از ته دلتون از خدا ب ...

حتما عزیزم😍اگر قابل باشم🌺

عه 😁❤️نميدونستم چى بگم 😂😍 خلاصه منم متولد بهارم يا باهارم 😁

جون بھت قناری 

تو ھم حوصلت پوکیدہ؟😂