2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تجربه اشو دارم یکم خسته کننده است مگر اینکه اروم اروم پیش بری وگرنه از خستگی حتما یکیشو رها میکنی

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
منم قصدشو دارم البته دوتا زیان رو ن بیشتر... نمیدونم میشه یا ن 

دو تا رو دارم یاد میگیرم 

سومی میشه؟؟

تو این دو تا مشکلی ندارم اصلا 

انگلیسی سطح متوسط 

ترکی استانبولی هم خودخوان میخونم 

.
دو تا رو دارم یاد میگیرم  سومی میشه؟؟ تو این دو تا مشکلی ندارم اصلا  انگلیسی سطح متوسط& ...

برگام منم ترکی و انگلیسی میخوام بخونم

نمیدونم عزیزدلم کسایی بودن ک تونسن قطعا شماام میتونی😍

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
غیر ممکن نیست ولی سخته...حداقل یکیش رو به یه جایی برسونین بعد اوتیکی رو شروع کنین

انگلیسیم متوسطه 

سه چهار ساله کلاس میرم

ترکی هم بلدم کمی ،نه زیاد کم ولی خب حدود یک سال هست که کنار نذاشتمش 

حدود ۲۲۰ ساعت هم فیلم زبان ترکی با زیرنویس فارسی دیدم موثر بود (تو این زبان هم صفر صفر نیستم)

سومی میشه شروع کرد 

یا صبر کنم 

عجله ای هم ندارم فقط دلم میخواد

.

هدفت چیه؟ واقعا سه تاشو احتیاج داری؟

تجربه خود من اینه که رسوندن زبان از سطح متوسط به سطح پیشرفته خیلی خیلی سخته و تلاش زیادی میخواد 

به نظرم اگه وقت بذاری همون دو تا رو در حد خیلی خوب یاد بگیری کاربردی تره

برگام منم ترکی و انگلیسی میخوام بخونم نمیدونم عزیزدلم کسایی بودن ک تونسن قطعا شماام میتونی😍

عزیزم😅

پس بزار یه پیشنهاد بهت بکنم برای ترکی 

فیلم دیدن به شددددددتتتتتتت موثره خیلی خیلی خیلی 

با زیر نویس فارسی ببین ،سریال 

البته من قبل این که اینو ببینم پیش زمینه ای هم داشتم ...

سه ماه خوندم بعد وقفه افتاد بعد فیلم رو شروع کردم که خیلی خوب بود به نظرم

.
انگلیسیم متوسطه  سه چهار ساله کلاس میرم ترکی هم بلدم کمی ،نه زیاد کم ولی خب حدود یک سال هست ک ...

نمیدونم چه زبانی میخوای یاد بگیری...بگی شاید بتونم نظر بدم...

ولی من باشم صبر میکنم