نمیدونم چیکار کنم خسته شدم شرایط جدایی هم ندارم ولی قلبم تیر میکشه ببینم بهم خیانت میشه زره زره اب میشم هر چی حرف میزنم قهر میکنم دعوا میکنم قسم و قران میخوره خیانت نمیکنه کفر میگه میگه با دوستامم حریم خصوصیمه نمیزاره ببینم گوشیشو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب همین چت کردنش دیگه هر وقت بخاد هم میره بیرون شرایطش رو داره الان روبه روم داره چت میکنه عوضی اخه نامزدی خودمم اینطور باهام چت نمیکرد که چیکار کنم من شک نکنم
هی خواهر شوهر منم همشتو گوشیش حسرت موند به دلم یه بار قهر کنم بیاد نازم رو بکشه امروز هم میگفت از صد ...
خدا جفت شوهرامونو خدا جوابشونو بده اینم میگه الکی گریه نکن حالمو بهم میزنی من از این زورم میاد ۱۲سال ازش کوچیکترم اینطور باهام رفتار میکنه ۲۴سالمه اگه ازم سر تر بود چیکارم میکرد