2777
2789

اسکن نرفتم 

معده و رودمم خوب بود 

کلا سرفه زیاد داشتم فقط و تب و لرز ی شب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

رمدسیور تزریق کردیم  معده و روده مشکلی نداشت

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلاب به روتون اسهال و حالت تهوع شدید داشتیم خودم و خانوادم

برای من و برادرم خفیف بود با مراقبت های خودمون خوب شدیم اما پدر مادرم روزی چندتا سرم میزدن نمیدونم چی بود اسمشون

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

من و همسرم عزیزم

همسرم امروز مرخص شد از بیمارستان

درگیری ریه ش حدود ۵۰ درصد و ۶ دوز رمدسیویر تزریق کرد

منم حدود ۲۵ درصد که داکسی سایکلین و فاویپیراویر مصرف کردم

الان جفتمون خوبه خوبیم خداروشکر 😍🙏❤️

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️

من موقع زایمانم تو بیمارستان گرفتم ب بقیه هم انتقال دادم همه اونایی ک گرفتن تب و لرز شدید ولی من فقط دوهفته بویایی و چشایی مو از دست دادم همین

برای چی جواب میدی قربونت؟چی رو میخوای قانع کنی؟کی رو میخوای راضی کنی؟ این مردم از خداشون ناراضی‌ان...از زندگیشون ناراضی آن...حالا تو میخوای اینارو توضیح بدی،راضی کنی؟ بعد به تو میگن تو یه جای دیگه هم بد بودی!بگید بیست جای دیگه هم بد بودم...شما تازه از یه بدی من خبر دارید؟من پر بدی ام...برای چی دفاع میکنید؟ما تاکی میخوایم این بازی رو بگذاریم؟چرا ما می‌ایستیم تو پیستی که مردم مشت بزنن می‌افتیم به بدبختی بلند میشیم دوباره بزنن باز دوباره بلند بشیم!این هنره؟!
حالا این وسط بلید بیای حال یه مریض رو بد کنی؟ خودت تاپیک بزن صلوات بگیر

همچین قصدی نداشتم من خودم تاپیک زدم مرگ براهمه هست خواستم برای ارامش روحش صلوات زیادی جم کنم ادم باید دستش به خیر باش ادم نباید یادش بره این روزا براهمه هست بازم ببخشید

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم