2777
2789
عنوان

شوهر مودیه من

1008 بازدید | 47 پست

من شوهرم خیلی همه جا زبانزد بود ب اخلاق خوب

۲ سال عقد بودیم رفتارش خوب بود

ولی یه هفته بعد از ازدواچ بخاطر عقده ای بازیایی ک مامانش در آورد و تو زندگی ما خالی کرد ، شوهرم منو زد

بعدش عذر خواهی کرد

الان ۲ ماه از عروسیم گذشته سر هرچیزی ک میشه سرم داد میزنه و منو میزنه بعدش پشیمون میشه بوسم میکنه

بهش مبگم من بوسِ بعد از کتک نمیخوام

با طلاق اوضاع بدتر میشه

یه زن مطلقه هیچ جایگاهی تو این مملکت نداره

بهم توجهی نداره

رابطه جنسی فقط وقتی خودش هوس کنه

و خیلی وقتا حالشو نداره

دائم بهم گیر میره

غیرتیه الکیه

و توی دو سال عقدمون اینطوری نبود 

یه موقعاییم خوب میشه ولی تا عصبانی بشه کتک میزنه

الانم چون یکاری میخواست بکنه مخالعت کردم با مشت زد تو کمرم منم از خونه زدم بیرون

الان هی پیام میده در ب در تو خیابونا دنبالتم کجایی ؟؟ بیا غلط کردم

اصلا حال دیدنشو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خداهم حتی نمیبخشه کسی رو که برای یه کار دومین بار توبع کنه

عجب ادمایی

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

به۱۴۸۰ زنگ بزن ومشاوره بگیر اینجور مشکلا رو نمیشه اینجا حل کرد با مشاوره درتماس باش بزار اونا بگن چیکار کنی اینجوری برات بهتره

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️
عقد نیستیم ۲ سال عقد بودیم ۲ ماهه عروسی کردم

بعد ۲ ماااااااااه کتک میزنه!!!!!!!!

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.