2777
2789
عنوان

شوهر مودیه من

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آثار کتکاش ک نمیمونه کبودی ک نشده شکستگی ک نیست نمیخوام زندگیم خراب بشه فقط میخوام درست بشه شوهرم

میترسم ناقصت کنه دختر

منم شوهرم منو میزد میرفتم شکایت پزشک قانونی البته مال من کبود میشد اما حداقل میترسن و اگه خدای نکرده بلای بدی سرت بیاد اول یقهء اونو میگیرن ، میتونی شکایتتو پیگیری نکنی و فقط در حد ترسوندن باشه 

اما دست به زن داره شوهرت و این خطرناکه برات

من از شوهرم جدا شدم با اینکه عاشقش بودم اما جونم در خطر بود

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏
ی زن مطلقه جایگاه نداره ولی ی زنی ک مث حیوون کتک میخوره و تحقیر میشه جایگاه داره🤣🤣😆😆😆😆

کی گفته زن مطلقه جایگاه نداره این حرفا چیه اخه 😅😅😅

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏

مطلقه بشی بهترازاینه که هرروز کتک بخوری، الان باید خیلی نازک نارنجی ترازاین حرفا باشی، تازه 2ماه از عروسیت گذشته، ببین آینده چی میشه، کسی که بده هیچ مشاوره ای نمیتونه درستش کنه

آثار کتکاش ک نمیمونه کبودی ک نشده شکستگی ک نیست نمیخوام زندگیم خراب بشه فقط میخوام درست بشه شوهرم

حالت خوبه؟؟؟؟

درست چی؟؟؟

چشاتو باز کن

یبار کتکت زد جدی و تهدیدگونه باهاش صحبت کن بگو در صورت تکرار میزاری میری و باید فکر درمان رابطتون باشین و اونم کمک کنه

اگر باز تکرار کرد جدی سلیطه بازی در بیار و بترسونش

اگر باز هم تکرار کرددددد،میری پزشک قانونی و مهرتم اجرا میزاری و میری خونه بابات

خواهشا بچه دار نشو من هزاران بار دیدم بابام مامانمو میزنه هزار بار دیدم چقدر بد با مامانم و ما صحبت میکنه من همه اینارو دیدم و همین باعث مشکلات بزرگی تو زندگیم شده من اعتماد به نفس ندارم خیلی شکننده و افسردم 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی