2777
2789
عنوان

ناشنوا شدن با بیماری کرونا

650 بازدید | 13 پست

یکی از آشناهام کرونا که گرفت گوشش شدید عفونت کرد بالافاصله بعد اون کرونا کرونای دلتا گرفت والا دکتر گفت اون کرونا قبلی خفیف بوده و زود از قرنطینه خارج شدی واسه همین بدنت ضعیف شده سیستم ایمنی اومده پایین الان بعد یه هفته دلتا گرفتی الان متاسفانه گوشاش اصلا نمیشنوه یه گوشش که صدردرصد شنوایی نداره اون  یکی هم خیلی کمه شنوایش کسی اینجور شده؟ خیلی نگرانه که برطرف نشه و کلا کر بشه 

اوه پشت هم قاعدتا نباید میگرفت

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۴ روز اولین کروناشو قرنطینه بود ولی هنوز علایمش خوب نشده بود یک هفته بعد دلتا گرفته 

شاید همون دوباره برگشته رشد کرده

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤