2777
2789
عنوان

امتحان شهریور نهایی دوازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 7086 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خرداد پاس کردم همه رو ولی یادم نمیره اون شبایه پر استرس و گریه رو کاش برنگرده هیچوقت

گریه چرا ؟ معدلت چن شد

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
اوففف نگو یکسال تلاش کردم وقت دوازدهم نخوندم قبول نشدم کنکور نهایی این مدل موندم توش🥺

عزیزم وقتی برای نهایی میخوندی ی جورایی برای کنکور هم خونده بودی دیگه میتونستی واسه امتحان بخونی بعد از امتحان تستای همون کتابو میزدی 

امتحانا هم چندان سخت نبود ک 

منم انسانی بودم خرداد امسال فارغالتحصیل شدم

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
چند میگیری برای هر جلسه ؟

سلام عزیزم 

من راستش خدا روشکر بعد مدت ها تلاش ، الان کارم گرفته و جلسه ای ۱۰۰ به بالا کار میکنم 

اگه خواستید در خدمتم 

راستی پارسال موقع نهایی   ۲۰ ساعت فیلم ضبط کردم که کل کتاب رو درس دادم کامل و اکثر تمرین ها رو حل کردم   نهایی رو هم حل کردم . میتونم اونا رو بهت رایگان  بدم یا اگه میتونی با یه هزینه کم همشو ۱۰۰ تومن بهت میدم که کارت راه بیوفته    

شاگردام با همونا ۱۷ به بالا شدن تازه صفر بودنا

وقت میخواستم دربیایم فرهنگیان اونم نشد 🥺 الان استرس گرفتم راست راستکی قبول نشم چی

فرهنگیان قبول شدی؟ولی دیپلم نگرفتی؟ من امسال دوازدهم انسانیم تا الان دو تا شو گند زدم میترسم منم دیپلممو نتونم بگیرم😐😑 فرهنگیان نتونم برم

سلام خانمی که تاپیک زدی شما امتحانات را دادی!؟ میشه توضح بدی مراحل شهریور رفتن چطور بود!؟

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
فرهنگیان قبول شدی؟ولی دیپلم نگرفتی؟ من امسال دوازدهم انسانیم تا الان دو تا شو گند زدم میترسم منم دیپ ...

سلام عزیزم شما رشته انسانی هستین میشه راهنماییم کنین؟ کدوم درس های سال دوازدهم نهایی نیستن؟ دقیقش رو میخوام بدونم تعداد و اسم درس هارو،یک دنیا ممنون. 

سلام منم ۴ تا درس افتادم فردا هم تاریخه اصلا نخوندم نمیتونم بخونم تو چیکار کردی قبول شدی؟

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد