زمون کرونا کرونا گرفته بود . چون خونم نزدیکش بود به من زنگ زد سریع خودمو رسوندم میگفت دختر نباید دخالت کنه پسرش بایداول میرفت...پس منم که دختر دارم و پسر ندارم نباید ازش توقع کنم؟؟؟ باید بزاره بمیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدرم واقعا داشت نفس آخر میکشید خیلی حالش بد بود بعد این داشت تو حیاط بیمارستان منو دعوا میکرد چرا تو اومدی و منم کشوندی؟ داداشت باید می اومد چسبیده زنش... وظیفه پسره...
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شوهرا همینن ی باشه بگو و کارخودت را بکن ...اگه گیر داد بگو حالا دفعه بعدنمیبرم ولی سر ی فرصت بگومن جونمم برای پدرومادرم میدم و توهم باید برای پدر ومادرت بدی و همچنین دخترمون هم بایدبرای ما بده ،. پس الکی گاردنگیر عزیزم ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
قابل توجه دخترایی که میگن بی شوهری سخته...اخه ببین یه مرد چقدر میتونه بیشعورواحمق باشه!!حالا اگه برا مادرخودش بود همینکه جونش نجات پیدامیکرد فرقی نمیکردپسر برده بستری کرده یا دختر..
[QUOTE=399925557]پدرم واقعا داشت نفس آخر میکشید خیلی حالش بد بود بعد این داشت تو حیاط بیمارستان منو دعوا میکرد چرا ...[/QUOTEزورشونمیاد یه قدم برا خانواده خودت برداری..چقدر وقیحن
پدرم واقعا داشت نفس آخر میکشید خیلی حالش بد بود بعد این داشت تو حیاط بیمارستان منو دعوا میکرد چرا ...
چند وقت پیش یه کاربری تاپیک زده بود میگفت عیدقربان پسر باید بره خونه پدرش حتما .گفتم کسی که پسر نداره چیکار کنه گفت اون مشکل خودش داماد باید بره خونه پدرش
منم برای مادرم کاری کنم شوهرم ناراحت میشه میگه پس داداشت کجا بود ؟ خب اونا انجام نمیدن من که وظیفم رو میدونم باید خدمت کنم به مادرم . بعد اون طرف میگه من کاری ندارم کسی کارای مادرمو میکنه یا نه من وظیفمه انجام بدم .