2777
2789

اولا خوب جریانو کامل توضیح بده اگه نمیخوای توضیح بدی چرا تاپیک زدی خوب بگو تا بتونیم راهنماییت کنیم وای اگه نظر من رو بخوای با توجه به سنت چون هنوز تجربه نکردی قطعا خیلی مشکلات پیش میاد و پشیمون میشی..

مطمئنم شوهراتون ۱ سال رو گفتن شما سرگرم بشید ۱ سال که بگذره میزنن زیرش و همش بهونه میارن که آره حالا نشستیم مگه چیه مگه چه مشکلیه..

پس تحت هیچ شرایطی راضی نشو...و اینکه هیچوقت جاری رو دوست خودت ندون...چون نه تو و نه شوهرت کس و کارش نیستید که دل بسوزونه کوچیکترینش چیزی ببینه همه جا جار میزنه..

بعدشم از نظر پوشش حمام و دستشویی و رابطه و.... خیییلی سخته..

اصلا قبول نکن چون همسراتون موظف هستن خرجتون رو بدن و یه خونه مستقل براتون بگیرن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.