2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهراشون تهران کار می کنن اینا با مادرشوهر شهرستان بعد اینا تصمیم گرفتن با جاری و‌مادرشوهر برن تهر ...

خدا خیرتون بده 

استارتر که اصلأ درست و حسابی حرف نمی زنه  ولی تاپیک زده 

راهنمایی می خواد    چیزی هم نمیگه 

فقط گفته که می خوام با جاریم هم خونه بشم 

بچه ها یک ساعته  دو ساعته  ازش سوال می پرسن  بلکه بفهمن جریان چیه      و  کوچولو کوچولو جواب میده    هیچی هم مشخص نشده  .

مرسی از حرفاتون میشه باز چیزی میدونین بگین من خودم سنم کمه چیزی به عقلم نمیریه

اينكه زياد خودمونى نشين

حتى اگه جاريتون راجع به خانواده شوهر يا هر كسى چيزى گفت فقط شنونده باش

نه حرفشو به كسى بگو و نه از كسى بهش چيزى بگو

چون تا حرفى نزده باشى خيالت راحته 

ولى اگه حرفى بزنى ممكنه خداى نكرده درد سر براتون درست شه 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

گلم برین امتحانش ضرر زیادی نداره فوقش اگر سخت بود برمیگردی خونه ماد رشوهرت .تهران پیشرفت میکنی شاید هم تونستی ماند گار بشی .مواظب همدیگه باشید سعی کنید صحبت  ا بطرف خانواده همسر وفامیل نبرید که یه حرفی پیش بیاد .سخته ولی شدنی ،حدوحدودتونو مشخص کنید حریم رو رعایت کنید ازاولش برا هرکاری نیاز به مشورت نیست مثلا باوهرت آم برید بیر ون لازم نیست به اوناهم بگید یا یکبا ربگو ده بار نگو . 

اول بگم که اگه اوضاع همسرشما طوری نیست که بتونه خونه مستقل بگیره درواقع این شما هستید که دارید راحتی و آرامش جاریتون رو میگیرید. پس مراقب رفتارتون باشید،اینکه هرکدومتون بچه دارید باعث میشه خواه ناخواه بین بچه ها دعوا پیش بیاد و ممکنه شما هم درگیر بشید ،بهترین جاری دنیارو هم که داشته باشید اختلاف سلیقه ها، سوتفاهم ها و گاها حسادتها همیشه وجود دارن. بنظرم تحمل دلتنگی تاوقتی اوضاع همسرتون توان اجاره یه خونه مستقل رو پیدا کنه،بهترین گزینه هست.

اره

یه اتاق بردارید که پنجره داشته باشه گاز کوچیک یدونه بخرید بغل پنحره بذارید به هیچ عنوان تو غذا شریک نشید یخچالتم جدا کن حتی شده یه یخچال کوچیک بگیر بذار گوشه ی اتاقت جات تنگ بشه بهتر از اینه بعد احترامت کم بشه هرچی کم تر تو خونه رفت و امد کنی بهتره 

کارای خونه رم تقسیم کنید مثلا روزای زوج تو روزای فرد اون جمعه هام بیکاری باز هفته ی بعد عوض کنید 

و اینکه اگه از من میپرسی حتی تلوزیون جدا تو اتاقت بذار اینجوری بحث و دردسرا کم تر میشه

ابدا تو خونه اشون با همسرتون بحث نکنید نذارید کم زندگیتون و بفهمن جلوشون خرید(لباس طلا...) نکنید 

به هیچ عنوان هیچ عنوان هیچ عنوان درد و دل مشورتم نکنید

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
اره

اصلا و ابدا جلوش از مادر شوهر و جاری و فامیل شوهر بد نگو حتی اگه خودش گفت تو چیزی نگو

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

حالاکه قراره ومجبورید ازاول تقسیم کارکنید مثلا یک هفته تو ناهاربپز واون شام وهفته بعدبرعکس وهمچنین ظرف شستن یک هفته توظروف ناهاربشورواون ظروف شام رو وهفته بعدبرعکس و سرویس بهداشتی وحمام رو نوبتی بشوریدو جاروگردگیری روهم یک روز تو یک روز اون ازاول قرلرکنیدکه بعدابه مشکل نخورید