2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرامون باهم کار میکنن مجبوریم باهم باشیم

چه ربطی داره اینهمه ادم باهم کار میکنن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
شوهرامون باهم کار میکنن مجبوریم باهم باشیم

ربطی نداره

تا آخرین رمق مقاومت کن که نری🤪

وای چه سخت 

به جز زندگی با جاری

با چادر تو خونه خودت زندگی کنی سخته

انشالله بتونی مستقل شی زودتر

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

یعنی تو یک خونه ؟

هر کدوم تو یه اتاق؟؟؟

قبول نکنید زندگیاتون دچار مشکل میشه😐😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بخاطره کار شوهرامون 

هرچقد فک میکنم شدنی نیست😕تو دوتا واحد جدام خیلی سخته چ برسع تو ی خونه😐مثلا بخای استراحت کنی یا کار خصوصی یا رابطه😐شت

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی