2777
2789
عنوان

خانما به نظرتن کرونا یه روز تموم میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 36 پست
باور کن هیشکیو ندارم خیر سرم اوج جونیمه ن دوستی ن نامزدی هیچی

عزیزم این چه حرفیه که میزنی پدرومادربرادوخواهر مگه همه چی نامزده ایناام از عزیزانت هستن دیگه انشاالله به آرزوی قلبیت هم میرسی انقدر نگران نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرف یعنی چی واقعا؟ یعنی نهایت بی خبری از دنیا! کجا تموم شده...همه کشورا دارن پیک جدید تجربه میکن ...

عزیزم مرگ ومیر شون کم شده نمیبینی توورزشگاهاشون کیپ تاکیپ بدون ماسکن! توماهواره جشن پایان کرونای نیویورک روندیدی

عزیزم مرگ ومیر شون کم شده نمیبینی توورزشگاهاشون کیپ تاکیپ بدون ماسکن! توماهواره جشن پایان کرونای نیو ...

بله عزیزم درسته انشاالله توایران هم این مریضی لعنتی ریشه کن میشه وهمین طور تو کل دنیا 

عزیزم این چه حرفیه که میزنی پدرومادربرادوخواهر مگه همه چی نامزده ایناام از عزیزانت هستن دیگه انشاالل ...

اره خانوادمو اندازه جونم دوست دارم ولی از اینکه هیچ دوستی ندارم خیلی ناراحتم اصلأ بلد نیستم دوست پیدا کنم منزوی نیستما اما غرورم اجازه نمیده من پیشقدم شم .مرسی گلم توام همینطور

اگه فا..ل خواستی درخواست بده
این حرف یعنی چی واقعا؟ یعنی نهایت بی خبری از دنیا! کجا تموم شده...همه کشورا دارن پیک جدید تجربه میکن ...

عزیزم پیک جدید چی؟

دوسته من امریکاست میگه اینجا همههه فایزر زدن یکسره هم به مسافرتن ماسکارو هم در اوردن میگه انگار نه انگار ی زمانی کرونایی هم بوده 

فقط ما و چند تا کشور مظلوم دیگه داریم زیر دست کرونا له میشیم

🪑🛏
عزیزم مرگ ومیر شون کم شده نمیبینی توورزشگاهاشون کیپ تاکیپ بدون ماسکن! توماهواره جشن پایان کرونای نیو ...

تاریخش هم بگو برای کی بوده جشن مسخره شون؟؟؟!!! مرگ و میر هم افزایش داشته نسبت به ماههای قبل و شروع سخت گیری پروتکلها رو به همراه داشته!! مثلا اسرائیل واکسینه کرد مردمش رو و مرگ به صفر رسید و خوشی کردن ...الان باز با جهش جدید رفتن رو پیک و 29 نفر فوتی دادن امروز.. اونم جایی که فقط پنج میلیون جمعیت دارن...یا امریکا امروز بیش از 2000 مرگ رو ثبت کرده در حالیکه تو همون دوره جشن کذایی به زیر صد رسونده بودن! من با آمار به روز شده دارم میگم شما هنوز موندی تو دوره جشن نیویورک و دروغهای ماهواره ای

عزیزم پیک جدید چی؟ دوسته من امریکاست میگه اینجا همههه فایزر زدن یکسره هم به مسافرتن ماسکارو هم در ا ...

خوش به حالشون ترک ها یه تیکه کلام دارن میگن ساق الون باشیما یعنی دست راستشون به سرما 😊حالا انشاالله که دست راست این آمریکایی ها تو سره ما که ایران ماام از این درد وبلا راحت بشه

عزیزم پیک جدید چی؟ دوسته من امریکاست میگه اینجا همههه فایزر زدن یکسره هم به مسافرتن ماسکارو هم در ا ...

وای وای امان از این حرفها!!! شما برو تو گوگل بزن

corona statistics in un 

الان امریکا بازم روند صعودی پیدا کرده تو کرونا...مرگ و میر به زیر صد نفر رسیده بود ولی امروز بالای 2000 نفر مرگ رو ثبت کردن! آره ایران هم میری بیرون مردم یه جوری کنار هم جمع میشن انگار نه انگار کرونا هست!! در ضمن تو امریکا همه واکسن نزدن مثل ایران یه عده خرافاتی گفتن نمیزنیم فکر کنم زیر 60 درصده واکسیناسیون افراد واجد شرایطشون