2777
2789
عنوان

شنیدم میگن مردی که...

887 بازدید | 64 پست

روانشناس ها میگن به مردی که رفتار خوبی با خانواده خودش نداره اعتماد نکنید و باهاش ازدواج نکنید چون قطعا در آینده با شما هم رفتار خوبی نخواهد داشت و احساس مسئولیتی نمیکنه.

والا من هرچی تاپیک تو نی نی سایت دیدم خانم ها همه اش داشتن از رابطه خوب شوهرشون با مادر و خواهرش می نالیدن و یه جور رقیب بودن براشون. حتی بعضی شوهر ها برای اینکه زنشون رو حرص بدن قربون صدقه مادرشون میرفتن.

⛔تجربه شخصی شما چیه؟؟؟بنظرتون این حرف درسته؟؟

من خودم ترجیح میدم پسره از دست مادر و پدرش کلافه و فراری باشه و به زندگی مشترکمون پناه بیاره ولی مث که روانشناس ها برعکس فکر میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم ک هم با من خوبه

هم با خانوادش

هی به مامان و آبجیش میگه سنه قوربان🙄

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
حرف کی؟؟

حرف روانشناس ها... اوایل ثابت نمیشه... ولی یه کم که زندگی بره جلو میبینی دقیقا همون رفتارها روت اجرا میشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

حرفشونو قبول دارم

به نظرم رفتار پسرها اینه ای از رفتار پدرشونه..تو خانواده پدری اگه خرمتها باقی باشه همه به هم علاقمند باشن بی احترامی نباشه و عشق و علاقه باشه اون پسر هم تو اون محیطتربیت شده و همون الگو رو واسه زندگیش ناخوداگاه داره‌‌

البته افراط و تفریط بده ها نه اینکه مثلا تو متاهلی بچه ننه باشه و دهن بین منظورم علاقه و احترام به خانوادشه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم کاملا  موافق حرف روانشناسام.کسی که با خانوادش بد رفتاری میکنه یه ادم بی شعور و بی چشم و رو هست  و در اینده یه مدت که زنش براش تکراری شد همون رفتارا بدو با زنشم پیش میگیره مگه در مواقعی که خانوادش بد باشن و واقعا حق داشته باشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
شوهرم ک هم با من خوبه هم با خانوادش هی به مامان و آبجیش میگه سنه قوربان🙄

عه پس ترک هستن😄

اتفاقا از ترک ها زیاد شنیدم که الویت اول مردهاشون مادرشونه بعدش خواهرشون اولویت سوم همسرشون. شما تو اطرافتون اینو حس کردید؟

نمیدونم بخدا ، شوهره من ک هرشب یکی دو ساعت اونجاس تزدیکم نیستیم   اوایل همراهیش میکردم میکفتم هرموقع خواستی بری بگو بیا باهم بریم ولی دیگه دیدم هررررشب کارش همینه ولش کردم بره 

خودم هر چندوقت میرم باهاش .

مرد بچه ننه هم ازار دهندس

روانشناس منظورش اینه ک کسی ک گند اخلاقه با همه گند اخلاقه  منظورش این نبود ک کسی ک بچه صفته یا ...

وای آرهههه به نکته ظریفی اشاره کردی.

خب تو اشنایی اولیه چطور باید فهمید بچه ننه هست یانه؟؟

عه پس ترک هستن😄 اتفاقا از ترک ها زیاد شنیدم که الویت اول مردهاشون مادرشونه بعدش خواهرشون اولویت سو ...

نه اولویت اول همسرم منم😄

بارها و بارها دیدم و بهم ثابت شده

اول آسایش و آرامش و راحتی من بعد خانوادش

اره دیدم قطعا همینطوره

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم