2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم مرسی که انقد مهربونی😘🥰😍 ان شالله خدا از زبونت بشنوه😍 خیلیییییی دعا کن برام دعا کن عاق ...

سلام گلم خوبی؟ چرا نیستی؟ 

بگو چکار کردی . یه مدته هم تو فکرتم . انشاالله که حالت خوب باشه. @خانم_مشاور  

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
زوده واسه خواب ، خواب شب رو ازم گرفته الان که سر شبه دیگه هیچ...😔

سلام عزیزم خوبی ؟ من خیلی اتفاقی به یکی از تاپیکات برخوردم دیدم چقدر شبیه منی و رفتم از اول همشو خوندم و دیدم خیلی شبیه منی .... منم با یکی ۵ ساله هستم ۵ ساله عاشقانه با یه عشق پاک هر دو مذهبی خیلی دوسش دارم خواستگار داشتم ولی منتظرش موندم تنهاش نذاشتم داره شبانه روز کار میکنه خیلی سخت کار میکنه خیلی میدونی چرا تنهاش نمیزارم ؟ چون داره واسه ی ما شدن کار میکنه من نمیدونم شرایط تو الان چجوریه ولی خواهرم اگه پسر خوبیه بهش بگو در حد نشون بیاد جلو میدونم فرصت دادی یه سال و فرصت تموم شده ولی یه بار دیگه امتحان کن بهش پیام بده بگو  سلام هستی ؟ من میتونم به خودمون یه فرصت دوباره بدم ولی میخوام کنار هم باشیم تو این راه سخت برای همین باید رابطه رو خانواده ها بدونن بگو در حد نشون بعدم بگو بابام اگه ببینه پسر خوبی هستی باهات می‌سازه و کنار میاد ....خواهرم ای کاش پیشت بودم سرتو میذاشتی رو شونه من گریه میکردی 

سلام  عزیزم کجایی خیلی وقته سایت نمیای من قبلا با کاربری دیه م بااهات صحبت میکردم الان خیلی وقته نیستی دلم تنگ شده برات 🥺🥺🥺🥺

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
کمتر از یکسال شاید چندماه فقط اگر میتونی برو سرکار یا چندتا سریال معروف کمدی دانلود کن ببین مثل ف ...

مگه فرندز رو نمیشه نوشت تو سایت ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیمسولیته بهش هم برسی پیرت میکنه بیخیاله مرگ یبارشیون یکبار تمومش کن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
عزیزمی ک😍 قلبت مهربونه ک منه ظالمو👹 مهربون میدونی لایق باشم حتما دعا میکنم ان‌شاءالله مشکلاتت ب ...

مرسی دوست مجازی قشنگم😍🥺😘❤️

من بخاطر اینکه همه چیز یبار با حرفای نی نی سایتی ها خراب شد دیگه نیومدم‌ گفتم تا ته این داستان خوب نشه نمیام و الان اومدم که خبر رسیدنمونو بهم بهتون بدم امیدوارم که هنوز توی نی نی سایت باشید😍🙈❤️

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
سلام عزیزم خوبی؟ چخبر؟ اتفاق جدیدی افتاد؟ حالت بهتره؟🥰😍💋❤️🤍

سلام عزیز خداروشکر

خدا خواست و بلاخره رسیدیم بهم😍❤️

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
سلام عزیزم خوبی  چند وقته تاپیک نزدی دلمون تنگ شد گفتم حالتو بپرسم 🥺

الهی عزیزم ببخشید من واقعا بعد از اون قضیه که رابطه ام خراب شد خیلی ریختم بهم و با خودم شرط کردم تا وقتی که ته این داستان خوب نشه اینجا نیام 

الانم اومدم بگم که خداروشکر خواست و رسیدیم بهمچ