2777
2789
موثر نیست....حفظم و اینکه اکانت های فضای مجازیشم هست شماره اش نباشه...بلاک و اینا جواب نمیده من باید ...

وضعش در چ حد خوب نیس؟

واقعا الان با این شرایط زندگی برای پسرهایی ک دستشون تو جیب باباشون نیس خیلی سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4 سال کم نیستا جاشو نمیتونی پر کنیا دیگه کسی مثل اون برات نمیخنده ها اونطوری اسمتو صدا نمیزنه ها برو حالشو بپرس 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
منم خیلی امید داشتم....تاپیک هام رو بخون لینک تاپیک داستانم تو امضام هست اونو اول بخون.... من بهش فر ...

من باهاش ادامه میدم اگه خواستگار خوبی داشته باشم بهش میگم جریانواگه اومد جلو که هیچ اگه نیومد به خاستگارم جواب مثبت میدم اصن قاطی کردم خودمم نمیدونم چکارکنم

.....
متاسفانه تا یک سال همین حس داری پس بهتره تمومش کنی ب کارای بدش فکر کن  و امشب پاشو ی چیزی درست ...

شاید باورت نشه توی این ۴ سالی که گذشت یک بار کار بدی نکرد یا بد رفتار نکرد که بخوام به بدی هاش فکر کنم ....هرچی بدی بوده از سمت من بوده چقد منو تحمل کرد با رفتارای بدم 😭 من همیشه  بهش میگفتم خدا به احسن الحال من فکر میکرد تو رو آورد تووی زندگیم، انقد که از همه لحاظ خوب بود😞 همین سختش کرده برام باور دارم هر دختر دیگع ای جای من بود به هیچ وجه تموومش نمیکرد من خیلی دل گنده بودم که تونستم تمومش کنم😞

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

به بدی هاشون فکر کنید البته زمان میبره ولی دائم سرگرم بشین تا کمتر وقتتون براش بزارید

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...

من هم دقیقا تو شرایط شمام یه رابطه ۴ساله ای که نتونست پاشه بیاد و من تمومش کردم البته فکنم دهمین بار هست که تموم کردم ولی چون همو دوست داشتیم به هم برگشتیم ولی این بار اینکارو نمیکنم توام نکن اون الان خیالش راحته هربار بیاد سراع من میتونه خرم کنه ولی این بار نمیزارم این اتفاق بیفته

شاید باورت نشه توی این ۴ سالی که گذشت یک بار کار بدی نکرد یا بد رفتار نکرد که بخوام به بدی هاش فکر ک ...

حالا چرا پاش واینستادی  وضعش خوب بشه؟

سرکار نمی‌رفت؟

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
نمیدونم حالا میخوای فحش بدم شاید تاثیر داش😠  پاشو برو یه فیلمی که دوس داری ببین یکم حال و ...

بخدا فیلم میبینم میشینم درسامو که مال چندین سال پیش رو دوره میکنم من خیلی ساله درسم تموم شده اما بخاطر اینکه مشغول شم دارم اینکارو میکنم و خیلی کارای دیگه اما یهو وسطش میاد تو ذهنم یهو میرم گوشیمو برمیدارم چک میکنم که مبادا بهم پیام داده باشه و ندیده باشم😭بخدا من همه تلاشمو میکنم اما نمیشه چه غلطی بکنم دیگه 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘