2777
2789

دیشب یه مهمونی زنونه گرفتیم دختر دایی های مامانمو دعوت کردیم ۴ دختر دارن هم سن من یکی دوسال کوچیک بزرگتر 

یکیشون همسن منه ( ۱۷ سالشه) دوماه پیش عقدش بود یکیشونم ۱۹ سالشه پارسال ازدواج کرد یکیشونم ۱۸ سالشه چند ماه پیش نامزد کرده منو و یکی دیگشونم مجردیم 

خلاصه آهنگ گذاشتیم داشتیم میرقصیدیم این دختره که همسن منه همش میگفت هووو عروسی منه برقصید 

منم از شوخی و با خنده گفتم دخترا قدیم روشون نمیشد اسم شوهراشونو بگن بعد ساحل همش میگه عروسی منه😂

اونم برگشت گفت خوب شوهر نیست اگه شوهر بود توهم الان شوهر کرده بودی😐

سه تاشون نشسته بودن پیش هم عکسا خودشونو شوهراشونو نشون هم میدادن و این وسطم هی عکس برادر شوهراشونپ نشون من میدادن میگفتن بیا جاری ماشو هر هر میخندیدن😐حس کردم من ترشیدم اینا زود ازدواج نکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول خودت شروع کردی جواب شنیدی 

قرار نیست همه کارای قدیمی ها درست باشه که

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اصلا مهم نباشن ، ادما تو اون سن فکر میکنن خیلی شاخ و خاصن و هرکار میکنن از زرنگیشونه ....لنشاالله ده سال بعد هم همین نظر را داشته باشن ،جدیشون نگیر ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اصلا مهم نباشن ، ادما تو اون سن فکر میکنن خیلی شاخ و خاصن و هرکار میکنن از زرنگیشونه ....لنشاالله ده ...

کلا همه همسنامون تو شهر ازدواج کردن با اینکه خیلی عادی شده برا اطرافیانم ولی تو کت من نمیره که چرا باید تو این سن ازدواج کنن

کلا همه همسنامون تو شهر ازدواج کردن با اینکه خیلی عادی شده برا اطرافیانم ولی تو کت من نمیره که چرا ب ...

هرکسی ی هدف و ی سرنوشتی داره ، هیچوقت خودتو با دیگران مقایسه نکنو انرژیت راهم صرف اینکه چرا دیگران کاری را میکنن نکن....فقط و فقط ب خودت و هدف هات تمرکز کن و از خدا بهترین هارو بخواه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....