2777
2789

نشنیدم تا حالا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش نداره اخه باید کلی پول سودو اینارو بدی از اونورم کلی اجرت و مالیات 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
وام خرید طلا که نداریم ولی میتونی از بانکها بپرسی چه وام هایی میدن بگیری طلا بخری

اره من پارسال دو تومن وام گرفتم ی انگشتر خریدم دو و شیشصد الان ی قسط دیگش مونده، ولی الان ک حرفشه همه چیز میخواد ارزون بشه ب نظر من الان ریسک نکن طلا نخر

اره من پارسال دو تومن وام گرفتم ی انگشتر خریدم دو و شیشصد الان ی قسط دیگش مونده، ولی الان ک حرفشه هم ...

نه منظورم وامی هست که برای خرید طلا باشه ...دیگه وام دو تومنی که همه بانک‌ها میدن

نمی‌دونم ولی میگن همه چیز ارزون میشه من خودم میخواستم النگو دخترمو عوض کنم فعلا صبر کردم گفتم ی دوما ...

فک کنم اینا همش چرندیاته

وگرنه مردم کلی طلا و دلار دارن میرن میفروشن تا ضرر نکنن

فک کنم اینا همش چرندیاته وگرنه مردم کلی طلا و دلار دارن میرن میفروشن تا ضرر نکنن

نمی‌دونم والا منم تو اخبار دیدم، حالا ما ک چیزی نداریم ولی بازم یکی دو ماه آدم صبر کنه بعد اگه دید اتفاقی نیفتاد بخره ضرر نمیکنه