2777
2789
عنوان

سوالات آیین نامه

135 بازدید | 10 پست

سلام و روز بخیر به همه ی شما عزیزای دلم

دوستای گلم کسی هست سوالات آیین نامه رو داشته باشه برام بفرسته 

اخه من زمان ندارم برای خوندن کتاب فقط یه هفته!

ازهفته بعد باید بریم مدرسه!سال تحصیلی جدیدرو شروع به تدریس فیلم ها کنیم

مدرسه شروع بشه نه فرصت دارم نه مرخصی میده مدیر

لطفا کسی داره برام بفرسته

یه دنیا ممنونم 

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

این سایت نمونه تست هاشون هست

https://www.mersitest.com/

همین هاروببینیدنمونه سئوال هم هستند

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

این سایت نمونه تست هاشون هست https://www.mersitest.com/ همین هاروببینیدنمونه سئوال هم هستن ...

یه دنیا ممنونم عزیزم

الهی که همیشه تنت سالم و دلت شادباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دنیا ممنونم عزیزم الهی که همیشه تنت سالم و دلت شادباشه

خواهش میکنم    

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه دنیا ممنونم عزیزم الهی که همیشه تنت سالم و دلت شادباشه

نمونه سوالات آیین نامه ۱۴۰۰ رو تو بازار و گوگل پلی سرچ کنین.ولی به امتیاز برنامه ها دقت کنین که بهترین رو دانلود کنین.

به نظرم بهتره قبلش یک دور کتاب رو روخوانی کنین.اینجوری تست ها رو سریع تر میزنین.

نمونه سوالات آیین نامه ۱۴۰۰ رو تو بازار و گوگل پلی سرچ کنین.ولی به امتیاز برنامه ها دقت کنین که بهتر ...

ممنون عزیزم

چشم 

مرسی ازراهنماییت

ممنون عزیزم چشم  مرسی ازراهنماییت

راستش من ۹۹ آیین نامه دادم.برنامه ها رو برای بقیه هم می‌فرستادم.ولی دیروز شنیدم انگار ۱۴۰۰ فرق داره.شرمنده وگرنه براتون می‌فرستادم.البته کار سختی نیست.سرچ میکنین،اونایی که معمولا امتیاز ۴/۵ به بالا دارن خوبن.

راستش من ۹۹ آیین نامه دادم.برنامه ها رو برای بقیه هم می‌فرستادم.ولی دیروز شنیدم انگار ۱۴۰۰ فرق داره. ...

دستتون دردنکنه

بنویسم تو گوگل دانلودسوالات آیین نامه؟

امتیازش کجاست 

دستتون دردنکنه بنویسم تو گوگل دانلودسوالات آیین نامه؟ امتیازش کجاست 

خواهش میکنم.

اول برید تو این برنامه ی گوشیتون:

الان من دو تا برنامه پیدا کردم برای ۱۴۰۰ که امتیازشون هم خوبه:

اسم برنامه ها و شکل آیکونشون بالا هست.اسم برنامه رو سرچ کنید.

خواهش میکنم. اول برید تو این برنامه ی گوشیتون: الان من دو تا برنامه پیدا کردم برای ۱۴۰۰ ...

خیلی متشکرم پرستوی عزیزم

محبت کردی

😘😘😘😘