2777
2789
عنوان

بی بی چک و بارداری خارج از رحم

4550 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها یه سوال داشتم از روی بی بی چکم میشه تشخیص داد که بارداری خارج از رحم هست یا نه؟ منظورم رنگ قسمت T هست. الان ۳ روز از موعدم گذشته بی بی چکم اینه اما هیچ علامتی برای حاملگی هم ندارم جز همین عقب افتادن پریودیم. همشم احساسشو دارم که میخوام پریود بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجورم    همش احساس میکنم وقت پریودمه همه بدنم درد میکنه از موعدمم گذشته        بدنم کوفته است 

کاش خوشبختی  هم  مثل مرگ سهم  همه بود    خدایا  رفتارت بامن  منصفانه نبود  ،😭   
خارج از رحم بودنشو فقط با سونو میشه تشخیص داد دیگه؟؟

خارج رحم نیس

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
منم اینجورم    همش احساس میکنم وقت پریودمه همه بدنم درد میکنه از موعدمم گذشته    ...

تو باردار نیسی چون اورژانسی خوردی اون حالتارو داری منم ماه پیش مث تو بودم اما پریود شدم

اونی ک امضامو خوندی الهی آرزوت خاطره شه.صلوات بفرسین برام  
منم اینجورم    همش احساس میکنم وقت پریودمه همه بدنم درد میکنه از موعدمم گذشته    ...

والا من هیچ علایمی ندارم حتی بدن درد. مشکل پرولاکتین بالا داشتم الانم همینطوری بی بی گذاشتم مطمئن بشم منفیه برم پیش دکتر غددم که دیدم مثبت شد. 

از رو بی بی چک مشخص نمیشه خارج از رحمی اگه درد پریودی داری ولی پری نمیشی نگران نباش طبیعی هست

از بس تو این سایت همه خوابشون میاد و حالت تهوع دارن و هزارتا مورد دیگه شک کردم به خارج رحم بودنش چون هیچیم نیست