2777
2789
عنوان

بی بی چک و بارداری خارج از رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 4552 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خارج رحم باشه بی بی چک انقد پررنگ نمیشه آزمایش بتا بده عددش اگه بالا باشه مطمئن باش خارج رحم نیس 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
مرسی عزیزم امیدوارم

من خودم تجربه دارم وقتی خارج رحمی باردار بودم ده روز بعد موعدم بی بی چک هاله خیلی خیلی کمرنگ انداخت توی خارج رحمی عدد بتا دیر بالا میره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
من خودم تجربه دارم وقتی خارج رحمی باردار بودم ده روز بعد موعدم بی بی چک هاله خیلی خیلی کمرنگ انداخت ...

حالا فردا حتما میرم آزمایش ببینم بتام چقدره. این ماه فقط یه روز اقدام کردم اونم بعد پریودیم. باید بتام بالا باشه حتما اگه درست باشه

حالا فردا حتما میرم آزمایش ببینم بتام چقدره. این ماه فقط یه روز اقدام کردم اونم بعد پریودیم. باید بت ...

بله ان شاءالله خیره استرس نداشته باش اصلا

تو باردار نیسی چون اورژانسی خوردی اون حالتارو داری منم ماه پیش مث تو بودم اما پریود شدم

دیروز  ازم  یه رگه قهوه ای امد و‌   لک  کوچیک دیگه   قطع  شد  من  لک پریودم  وقتی میامد     فوری فرداش میشدم  از موعدمم گذشته  

کاش خوشبختی  هم  مثل مرگ سهم  همه بود    خدایا  رفتارت بامن  منصفانه نبود  ،😭   
تو باردار نیسی چون اورژانسی خوردی اون حالتارو داری منم ماه پیش مث تو بودم اما پریود شدم

شمام لک  داشتی     ؟  من   از موعدم  گذشته  دیروزم  که  لک  دیدم   خیلی کم  رگه بود   بخدا  همه بدنم درد میکنه  انگار کتک خوردم  نمیتونم از جام پاشم  

کاش خوشبختی  هم  مثل مرگ سهم  همه بود    خدایا  رفتارت بامن  منصفانه نبود  ،😭