2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

171 بازدید | 19 پست

سلام دوستان میخوام یه موضوعی براتون بگم بنظرم خیلی مهمه چون دیشب برای خواهرم اتفاق افتاد برای همین چون اینجا افراد زیادی عضو هستن میخواستم اطلاع رسانی بشه

داستان از این قراره که توی کانال روزنامه خراسان اپلیکیشن شارژ ارزان(sharjArzan) و آیدی

ahmadi_meliCompany@ تبلیغ کرده بودن

خواهر منم به آیدی پیام داده و ایشون گفتن نرم افزار باید نصب کنه خواهرم من هم رفته نرم افزار دانلود و نصب کرده و بعد اون گفته کد#۲۲۲۲۲*۵۰۰* شماره گیری کنه و اسکرین شات ش براش بفرسته خواهرم تمام اینکارا رو انجام داده و در نهایت شماره کارت بانکی و شماره موبایلش رو هم به همین آیدی که گفتم فرستاده و بلافاصله۲۰۰ تومن از کارت خواهرم برداشت شده و شارژ خریداری شده

لطفا تا میتونید اطلاع رسانی کنید تا کس دیگه این اتفاق براش نیفته شماره یی هم که شارژ خریده رو درآوردیم هر کی خواست بگه تا شمارشو بذارم براش

شماره داری برو شکایت کن خوب

من رهام دختری که تلاش میکنه برای رسیدن به آرزوهاش.اگه دوست داشتی میتونی به انلاین شاپش سر بزنی و بهش کمک کنی برای رسیدن به ارزوهاش😍ازطریق این لینک بیا پیجم🥰https://www.instagram.com/raha_.shop_/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی فامیلای همسرمو ۵روزپیش که داشتن خونه میساختن ۲۰میلیون از کارتش برداشتن حالا نمیدونم دقیقاکدوم سایت کلاه برداری طفلیا😔

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

این شماره ها اکثرا بی محتوا هستن

باید خیلی احتیاط کرد

پول خواهر شوهر منم رفت البته برای اون20 میلیون بود

که صد البته خودش گفت 5 تا بیشتر نبوده ولی اشناها گفتن 20 میلیون ضررکردن

ممنون که اطلاع دادی ولی چقدر خواهرت ساده هس 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
لعنت بهشون

طفلیا حال بدی داشتن اصلا نمشه توصیفش کرد فکر کن آدم یه ۵۰ تومن گم میکنه چقد چشمش دنبالشه که پیداش کنه 

حالا هرچقد خود آدم خرج کنه به چشمش نمیاد ولی گم میکنه هی دنبالشه

ببین اونا چقدر حالشون بَده

آره خدا به راه راست صدایتشون کنه

خیلی سخته

مشکل هم اینجاس باید حدااقل نصف اون پولو خرج کنن وتو زمان خیلی طولانی که بشه یا نشه پیدا کردنشون

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
خدا لعنتشون کنه لطفا تا میتونین اطلاع رسانی کنین

بله میدونم ولی ماجرا انقدر تلخ بود که تو اقوام خبرش مثل بمب ترکیده همه خبردارشدن