2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون و عفونت

8803 بازدید | 15 پست

سلام ببخشید من هفته هفت بارداری هستم به علت خونریزی که در اواخر هفته پنجم داشتم دکتر بهم شیاف پروژسترون داده که شبها به صورت واژینال مصرف میکنم، ولی هر روز صبح که بلند میشدم کل لباس زیر و بدنم چرب بود و تا شب همش ترشح داشتم، تا این که الان دو روزه واژنم به شدت خارش و سوزش گرفته، دوتا سوال داشتم اول اینکه میشه شیاف رو مقعدی بزارم یا خیر؟

و دوم اینکه شنیدم عفونت برای جنین خوب نیست برای رفعش چی کار کنم که ضرر نداشته باشه؟ خیلی نگرانم

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای شیاف رو چرا واژینال می‌زاری ترشحاتو بیشتر میکنه😳

آخه دکتر نوشته بود واژینالالان برا سوزشم چی کار کنم میترسم

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
بله من خودم همیشه مقعدی میزارم

ممنون عزیزم

آخه دکتر نوشته بود واژینالالان برا سوزشم چی کار کنم میترسم

ب حرف دکترت گوش نده من ۳ سال پیش باردار بودم دکترم گفته بود واژینال بزارم گذاشتم تا یک هفته بعد بچم سقط شد الانم باردارم مقعدی میزارم 

ب حرف دکترت گوش نده من ۳ سال پیش باردار بودم دکترم گفته بود واژینال بزارم گذاشتم تا یک هفته بعد بچم ...

عزیزم همسرمم پرسیده بود از دکتر خانوادگیشون گفته بودن مقعدی باید بزاره، ولی الان عفونتمو چیکار کنم خیلی خارش و سوزش دارم

عزیزم همسرمم پرسیده بود از دکتر خانوادگیشون گفته بودن مقعدی باید بزاره، ولی الان عفونتمو چیکار کنم خ ...

عزیزم شیاف پروژسترون سوزش رو خوب نمیکنه واسه سوزشت برو دکتر قرص و پماد اینا میده 

عزیزم شیاف پروژسترون سوزش رو خوب نمیکنه واسه سوزشت برو دکتر قرص و پماد اینا میده 

میدونم برا سوزش خوب نیست ولی الان جمعه اس دسترسی به پزشک ندارم که ، از طرفی دهمم نوبت دارم از پزشکم که با این سوزش قطعا نمیتونم تا اون موقع صبر کنم

میدونم برا سوزش خوب نیست ولی الان جمعه اس دسترسی به پزشک ندارم که ، از طرفی دهمم نوبت دارم از پزشکم ...

وقتی لکه بینی داری اصلا نباید واژینال استفاده کنی

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
تو شهرتون تو بیمارستان یا دکتر شبانه روز مگه ندارین؟

چرا عزیزم بیمارستان تو این شرایط کرونایی نمیرم میترسم، درمانگاه ها هم روز جمعه ماما ندارن

وقتی لکه بینی داری اصلا نباید واژینال استفاده کنی

یبار لکه بینی داشتم بعدش قطع شد ، دکتر هم ازم پرسید داروخونه گفت واژینال نوشته