2777
2789
عنوان

مامان بچه های ۴رو۵سال

118 بازدید | 13 پست

بچم وقتی با بچه های دیگه بازی میکنه لج میکنه سریع گریش میگیره مثلا بدو بدو میکنن یکم جلو تر میرن ب چم گریه میکنه یا اسباب بازی باش و برمیدارن لج میکنه دوست دارم یکم راحت بزاره منو کلافه شدم با بچه ها بدون گریه بازی کنه تجربه هاتونو بگید از بچه هاتون اینجوری بودن چیکار کنم بهتر بشه گریه نکنه 

فقط خدا ...

دختر دومیم اینطوریه

اولی نه خیلی سازگاره و جمع رو حفظ میکنه و دنبال صلحه

دخالت نکن تو بازیشون

ازش حمایت نکن که نتونه از خودش دفاع کنه

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

بچه من باید تو تمام بازیها رییس باشه و همه بچه ها حرفش رو گوش کنن 

اگه گوش نکن قهر می کنه ،گریه می کنه،بازی اونها رو بهم می زنه

بعد مدام از من می خواد برم بهشون بگم که بچه من باید رییس باشه

اصلا کلافه می شم ،هر دفعه بازی همین بساطه😐

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منصوریان

استوریا و پستای ایشونو ببین

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

منم با دخترم بازی میکنم  اگه برنده بشم میزنه زیر گریه میگه خوش به حالت مامان برنده شدی😐😑

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
منم با دخترم بازی میکنم  اگه برنده بشم میزنه زیر گریه میگه خوش به حالت مامان برنده شدی😐😑

🐴 پسر م من برنده شم اصلا برو خودش نمیزاره اسم خودشو میگه بد میگه مامان من بردم 🐴

فقط خدا ...
 ممنون بنظر م همینکار کنم بهتره 🌻

دختر اولیم راحت کنار نیومد با جمع

خیلی وابسته بود به کمک بزرگترا

از سه سالگی دیگه

مجبور بود دعوا و گریه رو بذاره کنار تا قبولش کنن

الان خیلی مرام میذاره برا دوستاش

فقط اگه کتک و بی احترامی ببینه بدجوری قاطی میکنه

۵ سالشه

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
نمیاره 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دختر اولیم راحت کنار نیومد با جمع خیلی وابسته بود به کمک بزرگترا از سه سالگی دیگه مجبور بود دعوا ...

من خیلی دنبالش میرم زمین نخوره بابا بچه ها دعوا نشه بد شده اخلاقش 

فقط خدا ...
خانمی اینه چیه من اینستا ندارم هر چی روش زدم نیاورد

اهان

باید اینستا داشته باشی

ایشون مشاور کودک هست خیلی کارش درسته پسرش ۵ سالشه هرشب استوری های خوبی میزاره