2777
2789
عنوان

زندگیتون رو دوس دارین همسرتون دوستون داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 24 پست
من ۲۶ ام،خواستگارم یکی همین دو سه هفته پیش اوند اشنایی. ۳۳ سالشه،ولی طرز فکر و اخلاقش یهم نمیخورد،هی ...

مردی روانتخاب کن که علاوه بر سالم وصالح بودن وشغل مناسب و...به دلت بشین همین خیلی مهم الکی می گن قیافه عادی می شه همه جوانب روبسنج که بعدپشیمون نشی

یه روزخوب می یاد...
من ۲۶ ام،خواستگارم یکی همین دو سه هفته پیش اوند اشنایی. ۳۳ سالشه،ولی طرز فکر و اخلاقش یهم نمیخورد،هی ...

مهم اختلاف سنی نیست مهم دوست داشتنه درست ازم ۱۵ سال بزرگه ولی هیچ مشکلی نداریم هم اون خوبه هم من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی روانتخاب کن که علاوه بر سالم وصالح بودن وشغل مناسب و...به دلت بشین همین خیلی مهم الکی می گن قیا ...

چشم.ان شاء الله🤗😊😍😍

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
مهم اختلاف سنی نیست مهم دوست داشتنه درست ازم ۱۵ سال بزرگه ولی هیچ مشکلی نداریم هم اون خوبه هم من&nbs ...

عالیه.ان شاء الله همیشه همینطور باشید.😊😍

مگه نگفتی ۲۸ سالشه؟  پس ۱۳ سال ازت بزرگتره.نه ۱۵.😁🙃🙃

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
شرمت میاد خب کی خواست جواب بدی از خانم های بزرگتر و باتجربه تر کمک خواستم

بی تربیت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...