2777
2789
اخه چجوری با بچه برم بیرون پیاده روی کنم تو کرونا  بعد تا میخوام بیام بیرون همه میگننننن نهههه ...

صبح زود پاشو برو پارکی جایی

هیچکسم نیست که کرونا بگیری

زودم پامیشی سرحال تری

آدمایی که از چشم میوفتن از اول هم آدمای اشتباهی بودن فقط ما دیر میفهمیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چجوری با بچه برم بیرون پیاده روی کنم تو کرونا  بعد تا میخوام بیام بیرون همه میگننننن نهههه ...

کافیه بری پارک ببینی چند نفر میان 

پیاده روی میری با مردم نرو تنها گام بردار 

بچه های زیر پنج سال کرونا رو رد میکنن

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
واقعا؟ خدا‌قوت من وزنم زیاد نیستا مثلا ببین ۱۷۰ قدمه و نهایتا ۶۶ کیلو باشم ولی خب شکم پهلو دارم و ...

من یه دوره تو شیر دهی رژیم گرفتم تا 74 کیلو اومدم. 8 کیلو کم کردم. بعد که بچه اوملوم از شیر گرفتم یه 9 کیلو کم کردم شدم 65 خیلی لاغر شدم تا 68 اش دست خودم بود ولی 3 کیلو آخر مریض شدم. بعد حامله شدم باز 😂

الان پسرمو تازه از شیر گرفتم 80 کیلو هستم. سر دومی اراده نداشتم تو شیر دهی هم رژیم بگیرم چون دوتا بچه خیلی سخته😞

الان 15 کیلو اضافه دارم برنامه گرفتم از سایت لیمومی انشالله از شنبه برم واسه یه دوره 21 روزه. 

البته میخو ام یه چکاپ هم منم چون فکر میکنم علائم کم کاری تیروئید دارم

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
چند کیلو بودین چند شدین؟ تو چند ماه؟ ببخشید سوال زیاد میپرسما بعدش صورت یا شکمتون حالت افتاده نگرفت ...

من ۸۶ کیلو بودم

۴الی ۵ ماه شدم ۷۷

بعد دیگه ول کردم تا یکسال پیش

چون استپ میشد بینش هی ول میکردم دوباره شروع میکردم

الان ۶۶ هستم

آب و سبزیجات و میوه همیشه بخوری زیر چشما گودی نمی افته. من گاهی تنبلی میکنم آب کم میخورم زیر چشم سیاه میشه جبران کنم خوب میشه

شکم افتادگی نداره. فقط باید کمش کنم. رفیقمم بود لاعر کرده ولی صورتش همچنان پره. بستگی ب بدن داره

بله لطفا

صبحانه یک نوشیدنی گرم مثل چایی یا نوشیدنی سرد مثل شیر با یک نون سبوس دار  یا بیسکوییت سبوس دار(۳عدد ساقه طلایی مثلا که میشه۲۰۰ کالری)

یک قاشق کشمش(حدود۱۰۰ کالری)

ناهار یک کوکو(سبزی/سیب زمینی) یا  یک کتلت  یا یک کباب تابه ای  با ۲ کف دست نان سبوس دار (مثلا سنگک)  ۳۰۰ کالری

میان وعده دو واحد میوه  (۱۰۰ کالری) 

دمنوش و چای و آب بدون شکر و قند هر چقدر دلت خواست (۰کالری)

بروکلی و سبزی خوردن هرچقدر دلت خواست (۰کالری)

آدامس بدون قند (۰کالری)

شام کاسه کوچیک سالاد شیرازی یا سالاد فصل   یا ماست ویک کف دست نون (۱۰۰کالری)

دمنوش زیره، زنجبیل، سبوس برنج، هل، دارچین، آویشن خیلی خوبه

چای سبز خیلی خوبه

عرق نعنا و عرق هل خیلی خوبه