2777
2789

۱۷۱قدمه۱۰۵کیلوام 

چاقیم از نوع اویزونی و شل نیست اما خب چاقم 

۵ماهه زایمان کردم 

و ریزش مو شدیدم گرفتم 

شکمم با اینکه گن بستم ولی جلو اومده 

هر شب میگم فردا رژیمو شروع میکنم اما از بس تو خونم به خاطر کرونا سختیای بچه داری خسته و درمونده میشم... دیگه دلخوشی جز خوردن پیدا نمیکنم 

به شدت اعتماد به نفسمو از دست دادم 

و نمیتونم خودمو پیدا کنم

اگه بتونی حتی با یه حرف یا راهنمایی کمکم کنی تا اخر عمر دعات میکنم

از طرف یک دلشکسته افسرده😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رژیم گرفتم از پیج لیمومی. ریزش موهات رو پیگیری کن. غذا زیاد میخوری؟ من غذام کمه ولی چاق شدم. میخ. ام برم دکتر یه چکاب کامل از اونور هم رژیم که از شنبه باید شروع شه. انشالله به نتیجه برسیم هممون

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

ببخشید اسی میشه منم سوالمو از چاقایی که لاغر کردن بپرسم؟😁😁

عزیزایی که اراده آهنین داشتین و لاغر کردین بعد لاغری صورتتوت خیلی لاعر نشد؟ بعد چند وقت لاغر موندن صورتتون باز پر شد یا نه؟ شکمتون یا بازوتون آویزون نشد؟

میخوام لاغر کنم از اینا میترسم😑😑

آدمایی که از چشم میوفتن از اول هم آدمای اشتباهی بودن فقط ما دیر میفهمیم...

خوبه چاقی چاقی بد نیس گلم خواهر زن داداشم زایمان کرد پوست و استخون شد صورت لاغر بدن کج و کوله به ولا هر کی میدیدش وحشت میکرد که چرا اینجور شده الان دخترش دوسالشه هنوزم لاغر افتصاح میگه حالم از خودم بهم میخوره.. ولی چاقی خودت یکم به خودت تکون بده بیشتر میوه بخور تا غذا زیاد تحرک داشته باش تو خونه مثلا هی کار کن

استرس و ناراحتی رو بزار...اولین کار یه وزنه دیجیتالی بزاررر...روزی یکساعت پیاده روی تند...نون و برنج و کم کن...سر یکهفته خودتو وزن کن بهت قولمیدم حتی یک‌کیلو بیای پایین انگیزه میگیری

من ۳۸ کیلو کم کردم. البته زایمان نداشتم. با یک متخصص خوب تغذیه رژیم بگیر من خودمم پیش متخصص رفتم.

لطفا بگید چکارکردید

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی