2777
2789

قرص اورژانسی خوردم  بیشتر از دو ماهه پریود نشدم اصلا سابقه تاخیر نداشتم تا حالا ..بی,بی چکم منفیه اما حالات حاملگی مثل ترشح و بیحالی دارم..کسی,بوده مثل من باشه ..از دست کرونا جرات ندارم برم سونو ..امکان داره حامله باشم ولی ازمایش,نشون نده ??

یا به نطرتون چه مشکلی پیدا کردم???

خواهشا تحربتونو بگین دیونه شدم دیگه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا برو سنو و مراقب باش کرونا نگیری نترس الکی دوما شاید بیبی چک اشتباه کرده احتمال اشتباهش بالاست ...

دو روز,یه بار بی بی زدم ..همش منفیه..البتهدو هفته پیش ازمایشم دادم که منفی,بود ..امیدی ندارم مثبت بشه چون بی,بی منفیه

عزیز ازمایش بده من ۲۰ روز تاخیر داشتم وبیبی چک میزدم منفی میشد آخر مجبور شدم ازمایش بدم ومثبت بود بچم یه سالشه  حتی ارژانسی خوردم  روز دوم رابطه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
دو روز,یه بار بی بی زدم ..همش منفیه..البتهدو هفته پیش ازمایشم دادم که منفی,بود ..امیدی ندارم مثبت بش ...

پس برو متخصص زنان شاید مشکل دیگه ای داری خدای نکرده

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
اره دو هفته پیش که منفی بود..یعنی ده روز بعد تاخیر

پس منفیه

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
عزیز ازمایش بده من ۲۰ روز تاخیر داشتم وبیبی چک میزدم منفی میشد آخر مجبور شدم ازمایش بدم ومثبت بود بچ ...

خوب شما حتما بعدش رابطه داشتین باز??درسته

من بعدش رابطه مشکوک نداشتم دیگه

چون میگن احتنال تخمک گذاری بدون پریود هم هست

خوب شما حتما بعدش رابطه داشتین باز??درسته من بعدش رابطه مشکوک نداشتم دیگه   چون میگن احتنال ...

بیست روز دیر شد بی بی میزدم منفی میشد رفتم ازمایش گفت ۵۹ روز بارداری  ولی روش پیشگیری کاندومه فقط یه شب که نبود ارژانسی خوردم بعد گفتن ارژانسی پریودیو میریزه بهم میگفتم بخاطر قرصه که علائم بارداری اومد سراغم پری نیومد مجبور شدم آزمایش بدم 

بیست روز دیر شد بی بی میزدم منفی میشد رفتم ازمایش گفت ۵۹ روز بارداری  ولی روش پیشگیری کاندومه ف ...

پس بعد از اون قرص اورزانسی رابطه نشکوک نداشتین ?منطورم اینه قصد بارداری نداشتین?

منم بیبیم.منفیه ولی اخه میگن بی بی بعد دو هفته از رابطه مثبت میشه!!گیج شدم دیگه ..از نظر روحی,کشش ندارم باز برم ازمایش یع بار اخه رفتن ده روز,بعده تاخیر فک میکردم مثبته ولی,منفی,شد