2777
2789
عنوان

درد سینه

362 بازدید | 15 پست

دوستان یکی دوساله سینه سمت چپ ام درد میکنه، رفتم دکتر معاینه کرد و سونو نوشت، اما چیزی نبود . حالا باز درد میکنه و مجدد سونو انجام دادم گفت چیزی نیست اما چون سنم به ۴۰ نزدیک شده باید ماموگرافی انجام بدم. البته گفتن بافت سینه ات متراکمه که اصلاحی شبیهه پلی کیستیک داشت

شما تجربه ای دارین؟ خیلی نگرانم کرده

خیره

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کیست ندارم. گفت بافتش خیلی متراکمه و اصطلاحش چیزی سبیهه پلی کیستیک بود

مامان من کیست داره هر سال میره سونو و مامو انجام میده. 

پلی کیستیک رو نمی دونم ولی وقتی مامو و سونو انجام بدی چیزی نباشه دیگه نگرانی نداره. فقط پیش متخصص برو چون بعضیا با تشخیص غلط فقط نگران می کنن آدمو

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
مامو رو هنوز انجام ندادم.فردا هم جمعه است. میره تا شنبه عصر، برای همین نگرانم

نگران نباش عزیزم باور کن چیزی نیس ما هم خیلی برا مادرم نگران بودیم تا رفتیم گفت کیست ساده س. 

شنبه حتما برو تا خیال خودتم راحت باشه هی فکر نکنی چی می تونه باشه

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
درد هم داره سینه شون؟ من درد دارم

آره خیلی درد داشت اولا الانم داره ولی نه به شدت قبل. 

اتفاقا همین که درد داره نشونه خوبیه

آره خیلی درد داشت اولا الانم داره ولی نه به شدت قبل.  اتفاقا همین که درد داره نشونه خوبیه

ممنون. دکترام همینو گفت. گفت اگه درد نداشت بد بود.اما چون دختر خاله ام سرطان سینه داره باید برم ماموگرافی

ممنون. دکترام همینو گفت. گفت اگه درد نداشت بد بود.اما چون دختر خاله ام سرطان سینه داره باید برم مامو ...

به سلامتی ان شاالله 

🌿💚