غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس میکنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمیدانم چه غمی . اما حس میکنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافهای نشستهاند🤍🖇
اما گاهی یاد مشکلات زندگیم و الآنم میفتم و میگم منکه پول ندارم منکه همش معلمم برام کتاب میخره چطور قراره قبول بشم
اابته درسمم عالیهههه
و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرم میگه معلمی ولی به شدت از معلم بودن نفرت دارم 😔
ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم. به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست. بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم. اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
فعلا روزی ۱۱ ساعت میخونم با تست زیاد اما گاهی یاد مشکلات زندگیم و الآنم میفتم و میگم منکه پول ندارم ...
این روزا هرکسی با یه مشکل داره میخونه هیچکس بی مشکل نیست اما همه دارن میخونن میگن بالاخره که چی اگر قرار باشه مشکلات حالمونو بد کنن که هیچوقت نمیتونیم درست زندگی کنیم مشکل همیشه هست مهم اینه که ما باهاش سازگار بشیم و بی توجه بهش به راهمون ادامه بدیم
روزی 11 ساعت خیلی خوبه اگه کنکوری هستین فعلا همینقدر پیش برین ولی ثابت باشه بعد از امتحانات ترم یک بیشترش کنین
غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس میکنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمیدانم چه غمی . اما حس میکنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافهای نشستهاند🤍🖇
فعلا روزی ۱۱ ساعت میخونم با تست زیاد اما گاهی یاد مشکلات زندگیم و الآنم میفتم و میگم منکه پول ندارم ...
من امسال کنکور دادم و مدرسه غیر انتفایی میرفتم و مشاورم داشتم و یاد گرفتم همه اینا 1% هم تاثیر نداره وقتی خودت درس نخونی و برعکس یاد گرفتم اگه واقعا خودت بخونی (ساعت مطالعه بالا و همچنین تست زیاد ) حتماا قبول میشی نگران نباش
آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
یازدهم از شنبه میخوام استارت بزنم امسال میرم دوازده
اصلا تا حالا نخوندی ؟
منم دارم میرم دوازدهم