2777
2789
عنوان

کسی میتونه جواب سوالمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی مطمئنی

گلم این دنیا اسمش روشه دنیا بعد فوت شدن میری یه عالمی به نام برزخ . یعنی جای که هرکسی فوت میشه میره اون عالم . بعد اینکه این دنیا قرار شد تموم بشه .وهمگی مردیم میریم برزخ بعد از اونجا همگی میرن اخرت

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

برزخ جای هست مابین این دنیا واون دنیا . اونجا هم خوب و بد ها جا دارن ولی کسی باز خواست نمیشه برای اعمالش و رفتارش این مرحله میمونه برای دنیای آخرت. اونای که فوت شدن همگی تو عالم  برزخن

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

حالا میخای بدونی عالم برزخ چه جوریه . ببین گلم الان یه مثال برات میزنم

میخای بدونی مارو چه جور میبینن . ببین گلم الان مادرت کنارت خوابیده . شما هم کنارش خوابیدی درسته . مادرت تو خواب شمارو میبینه . ولی شما نمیدونی . حالا همخوانی مادرت میبینه .وقتی بیدار میشه میگه من خوابتو دیدم . ولی شما اصلان روحت خیر نداره ولی روحت رفته به خوابش که شما رو دیده.درسته . اون عالم هم همینطوره.  اون فردی که اون عالمه . شمارو میبینه. یا اگر شما رفتی اونجا همه رو میبینی فقط اونا شمارو نمیبینن

شاید بگی مگه میشه چه طور مارو میبینن باورت شاید نشه حتی شده به خواب ماهم میان یا حتی میان کنار در خونه امون مخصوصا امشب میان