گلم این دنیا اسمش روشه دنیا بعد فوت شدن میری یه عالمی به نام برزخ . یعنی جای که هرکسی فوت میشه میره اون عالم . بعد اینکه این دنیا قرار شد تموم بشه .وهمگی مردیم میریم برزخ بعد از اونجا همگی میرن اخرت
برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
برزخ جای هست مابین این دنیا واون دنیا . اونجا هم خوب و بد ها جا دارن ولی کسی باز خواست نمیشه برای اعمالش و رفتارش این مرحله میمونه برای دنیای آخرت. اونای که فوت شدن همگی تو عالم برزخن
برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
میخای بدونی مارو چه جور میبینن . ببین گلم الان مادرت کنارت خوابیده . شما هم کنارش خوابیدی درسته . مادرت تو خواب شمارو میبینه . ولی شما نمیدونی . حالا همخوانی مادرت میبینه .وقتی بیدار میشه میگه من خوابتو دیدم . ولی شما اصلان روحت خیر نداره ولی روحت رفته به خوابش که شما رو دیده.درسته . اون عالم هم همینطوره. اون فردی که اون عالمه . شمارو میبینه. یا اگر شما رفتی اونجا همه رو میبینی فقط اونا شمارو نمیبینن