2777
2789
عنوان

کمکم کنید تورو خدا

116 بازدید | 27 پست

مامانم کرونا دارہ ۶ روزہ تب کردہ 

دیروز بردمش دکتر آزمایش خون نوشت ولی گفت چیز بدی نیست 

عفونت خونشم پایین بود 

نمیدونم چیکار کنم تبش نمیاد پایین بدن درد دارہ ۲ شبہ نخوابیدہ 

تو رو خدا بگید چیکار کنم 

واسہ ی مامانم دعا کنید من جز اون کسیو ندارم

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تبش با آب ولرم و کمی نمک پاشویه اش کن خیلی موثره

بخدا ھمش دارم پاشویہ اش میکنم 

نمیاد پایین تبش 

دعا کن واسہ مامانم

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

براش سرم بزنید و دارو تقویتی

مثل امپول ویتامین سی و بی کمپلکس داخل سرم بزن

برا تب هم آپوتل عالیه

سوب بهش بده و اب سیب و اب هویج

کندرهم بجوشون تلخ ولی عالیه

قرص زینک پلاس و ویتامین دی هم بخوره 

و قرص جوشان

یه هفته بعد انشالله عالیه

سی تی اسکن بده عزیزم

ینی ممکنہ ریہ اش درگیر شدہ باشہ؟ 

دکترا ک نگفتن سی تی بدہ 

الان اینجا 12 ساله دکتر میشه بهت نسخه میده

ببرش دکتر اگه تبش پایین نمیاد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
هر سه ساعت یبار قرص استامینوفن بده بهش خوب نیشه عزیزم نگران نباش، سوپ و آبمیوه و مایعات بده بخوره&nb ...

دیگہ استامینوفن تاثیر ندارہ 

اوایل ۴ ۵ ساعت خوبش میکرد الان ن 

بخدا ھمش دارم پاشویہ اش میکنم  نمیاد پایین تبش  دعا کن واسہ مامانم

مامان منم دقیقا ۵ روز از تب زیاد چند بار در طول روز لباساشو عوض می کرد از لباس عرق مثل آب می چکید

دارو که مصرف کنن خوب میشن

یه کمی طول می کشه نگران نباش

براش سرم بزنید و دارو تقویتی مثل امپول ویتامین سی و بی کمپلکس داخل سرم بزن برا تب هم آپوتل عالیه ...

امروز روز ششم بود 

دعا کن واسش 😭❤

ینی ممکنہ ریہ اش درگیر شدہ باشہ؟  دکترا ک نگفتن سی تی بدہ

منم تو پیچ ها خوندم 

یکی از مواردی که نیاز به سی تی بود

تب طولانی مدت بود عزیزم.

این جور خیالتان هم راحت میشه

حیایی وقته چون گذشته عزیزم

مادر یه دونه ست