یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستی یادم رفت بگم معمولا یک روز در میان که برای تزریق میری آزمایش خون هم ازت می گیرن که آنزیمهای کبد و فاکتورهایی که لازمه رو چک می کنن اگه مشکلی باشه حتما اقدام می کنن بنابراین با خیال راحت بزنن
چقد صبور بودی دارو مصرف نکردی خدآروشکر خوب شدی علایم درگیری ریت چی بود روز چندم دورت اوجش بود
خیلی سخت بود هنوزم که یادم میفته گریم میگیره
اسباب کشی داشتم پسر هواهرشوهرم اومده بود کمک کنه کرونا داشته احمق نگفته چیزی البته ما هم بهش نگفته بودیم بیا چون کارگر گرفته بودیم خلاصه روز بعد اسباب کشی خیلی بیحال بودم بدن درد داشتم نمیتونستم پا شم مرتب کنم روز دوم هم اینجوری بودم روز سوم سرفه های خشک وحشتناکم شروع شد رفتم دکتر زنان چون حامله بودم گفت برو اول تست بده تست رو دادم گفتن کرونای انگلیسیه بخاطر بارداری بدنم ضعیف بوده بلافاصله منو گرفته روز چهارم حس بویاییم کلاا رفت روز پنجم هم چشایی دارو هم سرم میزدم و اموکسی سیلین میخوردم روزی یه دونه! قرص جوشان و قرص جویدنی ویتامین سی بود فک کنم و چند تا تقویتی دیگه هم میخوردم داروهام همینا بود روز هفتم نفسم کلا قطع میشد نمیتونستم دراز بکشم همون شب قلبم درد گرفت خیلی شدید که حس کردم میخوام بمیرم با شوهرمم خداحافظی کردم تا صبح از درد نتوتستم بخوابم و از روز بعدش کم کم حالم بهتر شد خدارو شکر
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"