2777
2789
عنوان

یه سوال از کسایی ک کرونا گرفتن خوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 28 پست
من الان روز9سرفه میکنم بآردآرم تنگی نفس ندآرم حالم خوبه بنظرت ریه چقد درگیر اکسیژن 95

تا سیتی نری معلوم نمیشه اصلا 

شمام ک بارداری برات خوب نیست فک کنم سیتی اسکن

شوهر من فقط سرفه داشت تنگی نفس اصلا نداشت و نفساشم تند شده بود موقع خواب ریه اش 20 درصد درگیر بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سیتی نری معلوم نمیشه اصلا  شمام ک بارداری برات خوب نیست فک کنم سیتی اسکن شوهر من فقط ...

از این آمپولا زد شوهرتون؟

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

راستی یادم رفت بگم معمولا یک روز در میان که برای تزریق میری آزمایش خون هم ازت می گیرن که آنزیمهای کبد و فاکتورهایی که لازمه رو چک می کنن اگه مشکلی باشه حتما اقدام می کنن بنابراین با خیال راحت بزنن

راستی یادم رفت بگم معمولا یک روز در میان که برای تزریق میری آزمایش خون هم ازت می گیرن که آنزیمهای کب ...

اینجور ک شما میگی باشه خوبه اگه بگیرن این چکاب هارو

ولی الان مبتلایان افزایش داشتن فک نکنم بگیرن تا الان ک چیزی نگفتن 

من کرونا گرفتم خیلی شدید اصلا دارو نخوردم حامله بودم ازین چیزایی هم ک میگین داخل سرم نربختن چون اصلا ...

عزیزم منم باردآرم ریت چند درصد درگیر بود سرفه هم دآشتی من روز9 حالم خوبه فقط سرفه دارم

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
عزیزم منم باردآرم ریت چند درصد درگیر بود سرفه هم دآشتی من روز9 حالم خوبه فقط سرفه دارم

من سی تی گرفتم سی درصد بود ولی بدتر شدم و دیگه سی تی هم برنداشتم بدونم چند درصد بود ولی دکترم میگفت احتمالا 60 درصد چون خیلی حالم وخیم بود

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من سی تی گرفتم سی درصد بود ولی بدتر شدم و دیگه سی تی هم برنداشتم بدونم چند درصد بود ولی دکترم میگفت ...

چقد صبور بودی دارو مصرف نکردی خدآروشکر خوب شدی علایم درگیری ریت چی بود روز چندم دورت اوجش بود

چقد صبور بودی دارو مصرف نکردی خدآروشکر خوب شدی علایم درگیری ریت چی بود روز چندم دورت اوجش بود

خیلی سخت بود هنوزم که یادم میفته گریم میگیره 

اسباب کشی داشتم پسر هواهرشوهرم اومده بود کمک کنه کرونا داشته احمق نگفته چیزی البته ما هم بهش نگفته بودیم بیا چون کارگر گرفته بودیم خلاصه روز بعد اسباب کشی خیلی بیحال بودم بدن درد داشتم نمیتونستم پا شم مرتب کنم روز دوم هم اینجوری بودم روز سوم سرفه های خشک وحشتناکم شروع شد رفتم دکتر زنان چون حامله بودم گفت برو اول تست بده تست رو دادم گفتن کرونای انگلیسیه بخاطر بارداری بدنم ضعیف بوده بلافاصله منو گرفته روز چهارم حس بویاییم کلاا رفت روز پنجم هم چشایی دارو هم سرم میزدم و اموکسی سیلین میخوردم روزی یه دونه! قرص جوشان و قرص جویدنی ویتامین سی بود فک کنم و چند تا تقویتی دیگه هم میخوردم داروهام همینا بود روز هفتم نفسم کلا قطع میشد نمیتونستم دراز بکشم همون شب قلبم درد گرفت خیلی شدید که حس کردم میخوام بمیرم با شوهرمم خداحافظی کردم تا صبح از درد نتوتستم بخوابم و از روز بعدش کم کم حالم بهتر شد خدارو شکر

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خیلی سخت بود هنوزم که یادم میفته گریم میگیره  اسباب کشی داشتم پسر هواهرشوهرم اومده بود کمک کنه ...

منم از شوهرم. گرفتم .خدا روشکر خوب شدی.سرفه هآت تاچن وقت بود؟

دو هفته 

ولی تا یه ماه نفس تنگی داشتم و نفس کم میاوردم و تا سه ماه حس بویاییم برنگشت 

من چون باردارم تو خونه هستم روز 9 فقط سرفه دارم دگزا زدم بنظرت. بستری شم

دکتر عفونی تشخیص میده نیاز داری یا نه اگر اکسیژن خونت بالای ۹۵ باشه مشکلی نیست ولی تحت تظر باش

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید