2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بجز تمرین و تکلیف که معلم بهشون میده تو خونه هم خیلی بیشتر از تکلیفشون باهاشون کار کرد بیشتر از چیزی که معلم میخواد باید با بچه کار کرد

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏

اره عزیزجان یادمیگیرن 

ولی شما باید موظف‌شون کنین 

بگین باید راس ساعت پاشی صبحانه بخوری بری تو اتاق منم نا ی جایی هواتو دارم 

خیلی بغل بچه هاتون نشینیم بد عادت میشن ولی اگر کار دستی یا امتحانی چیزی داشتن کمک کنین خوب بخونن و چیزای خوشگل درست کنن که شاگرد اولی رو اولش تجربه کنم تا آخرش همینجوری میمونن

من ۱۷ سالمه سال اول طعم برتر بودنو چشیدم دیگه تلاشمو بیشتر کردم دائما

آهاااای تویی که داری امضامو میخونی میخواستم بهت بگم همین الان بخند :))))))دیدی تونستی ، سختی های زندگی واسه هممون هست برات آرزوی ی دنیا حال خوب دارم ، راستی قبل از هر کامنتی فکر کنیم که ی آدم با ی قلب پشت گوشی نشسته❤🥰
پسر من امسال می‌ره دوم نگران نباش یاد میگیرن. من اصلا فکرشم نمی کردم با این سیستم پسرم خواندن نوشتن ...

خداروشکر منم پسرم انشاله یاد بگیره خیلی شیطونه

خدایا مواظب فرزندانم باش پسر و دختر نازم
اره عزیزجان یادمیگیرن  ولی شما باید موظف‌شون کنین  بگین باید راس ساعت پاشی صبحانه بخوری ...

انشالله که یاد بگیرن من دختر دوساله هم دارم به شدت شیطونه نمیدونم چکار کنم

انشالله که یاد بگیرن من دختر دوساله هم دارم به شدت شیطونه نمیدونم چکار کنم

تو زمان درسای بچه بزرگترتون دختر کوچولوی نازتونو سرگرم کنین 

خداهم کمکتون میکنه 

آهاااای تویی که داری امضامو میخونی میخواستم بهت بگم همین الان بخند :))))))دیدی تونستی ، سختی های زندگی واسه هممون هست برات آرزوی ی دنیا حال خوب دارم ، راستی قبل از هر کامنتی فکر کنیم که ی آدم با ی قلب پشت گوشی نشسته❤🥰
اخ اخ مثل من  پسر منم میره کلاس اول اون یکی هم تازه داره دوسالش میشه عاشق گوشی هم هست🤦‍♀️

خیلی سخته ولی انشالله بتونن اگه انلاین بود یاد بگیرن