2777
2789
عنوان

خوابالودگی بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 26 پست
چه جالب، منم ۳۱ هستم. بچه ی اولمه. کلا به مادرشوهر نباید زود بگی، باز اگه کمک کنه یه چیزی، اگه نه ک ...

نه عزیزم این حرفا الکیه من 7 روز بعد موعدم3600 بود

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اوایل کل روز و خواب بودم همش تو خونه خواب

خوش بحالت من اوایل شبی یکی دو ساعت خوابم میبرد الانم بترکه 5-6 ساعت روزم مثل جغد بیدارم😅

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
سلام. جنسیت نی نی معلوم شد به سلامتی؟ چون علائممون مشابه هست میپرسم 🙃 ۱۴ هفته و ۳ روزمه

آخی کاش منم 14 هفته و سه روزم بود😁 ولی 22 هفته و 3 روزمه

لااقل هجده هفته بودم هم خوب بود توی عید دنیا میومد😍د وس داشتم بهار دنیا بیاد، از اسفند متنفرم

ان تی هم بهت احتمالی نگفت چیه؟ خودت حست چیه؟

من ظاهرم شبیه پسردارا هست ولی نی نیم دخمله😍

سلام عزیزم دختره عزیزم😍 دعا کن علاوه بر سلامتش خوشگل هم باشه😍😊😁

به به دخمل، ایشالله ظاهر و باطنش هر دو خوشگل باشه   

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
آخی کاش منم 14 هفته و سه روزم بود😁 ولی 22 هفته و 3 روزمه لااقل هجده هفته بودم هم خوب بود توی عید د ...

والا از رو ظاهر و علائم همه میگن پسره، ولی از اونجایی که ان تی معلوم نشد میگم لابد دختره. ۱۶ هفته میرم تشخیص جنسیت ببینم فندق بالاخره چیه براش جیجی بیلی بخرم :-)

والا از رو ظاهر و علائم همه میگن پسره، ولی از اونجایی که ان تی معلوم نشد میگم لابد دختره. ۱۶ هفته می ...

به ظاهر اصلا اعتمادی نیست، من خودم دختر دوس داشتم و شوهرم ترجیحش این بود بچه اولمون پسر باشه (فانتزیاش بود😁) بعد ظاهرم که شبیه پسر بود همه هم میگفتن پسره، آقا این باورش شده بود پسره، انومالی که گفت دختره خیلی تعجب کرده بود می‌گفت داری باهام شوخی میکنی؟ که نشونش دادم توی برگه هم نوشته دختر، حالا هم میگه ازبس گفتی دخترم دخترم که دختر شد😂

بزار همون انومالی برو هرچی کمتر سونو انجام بدی برای جنین بهتره مگر اینکه سونو واجب باشه

انشاءالله هرچی هست سالم و صالح و خوشگل بیاد بغلت😍😍😍

به ظاهر اصلا اعتمادی نیست، من خودم دختر دوس داشتم و شوهرم ترجیحش این بود بچه اولمون پسر باشه (فانتزی ...

منم بچه ی اولمه، یه دختر یه پسر میخوام، حالا هر چی خدا بده.‌

شوهر منم فک کنم اولیو پسر دوس داره، ولی بروز نمیده. هر کدوم یه جوری از یه جهتی خوبه، مخصوصا که اولیه زیاد فرق نمیکنه، ایشالله به همچنین، فرشته های کوچولو صحیح و سالم بیان بغلمون