2777
2789
عنوان

خوابالودگی بارداری

411 بازدید | 26 پست

سلام. ماه دوم بارداری ام. نه تهوع دارم نه ویار نه از چیزی بدم میاد. فقط همش خوابم میاد، بیدار میشم یه چیزی میخورم دوباره میخوابم. مخصوصا طول روز. کیا اینجوری بودن و کی رفع شد؟

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
حتما نی نیت دختره

جنسیت مهم نیست. فقط سالم باشه. بچه اولمه. پسر باشه یه جور خوشحال میشم، دختر هم باشه یه جور دیگه. هر چی خدا بخواد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجور بودم ولی از هفته سیزده خییییلی بهتر شدم

خداروشکر، ولی علامت کمیابیه تو بارداری، اکثرا ویار و تهوع دارن. برا ما هم خوابه 🙂

خداروشکر، ولی علامت کمیابیه تو بارداری، اکثرا ویار و تهوع دارن. برا ما هم خوابه 🙂

منم یه ویارایی هم داشتم مثلا اگه چیزی توی دهنم بموند حالت تهوع میگرفتم مخصوصا وقتی مسواک میزدم یا قرص میذارم دهنم سریع باید آب بخورم چند ثانیه تو دهنم بمونه واویلا اوایل نمیدونستم مثلا قرص میذاشتم دهنم میرفتم سمت یخچال که آب بخورم میمردم.... (اینم بگم که من قبلا هم همینجوری بودم داداشم هم همینطوره ولی خب زمان بارداری این حالتم برام شدیدتر شده، حساس تر شدم) یا اینکه غذاهای بقیه رو دوس نداشتم فقط مال خودم😁 که اینم از خودشیفتگی فراوان نشأت میگیره😄 یه دو هفته ای هم گوشت دوس نداشتم ولی بزور میخوردم در حد دو تیکه

منم یه ویارایی هم داشتم مثلا اگه چیزی توی دهنم بموند حالت تهوع میگرفتم مخصوصا وقتی مسواک میزدم یا قر ...

الان فارغ شدین به سلامتی؟ تو بارداری چند ساله بودین؟ نینی چی هست؟

منم فقط مسواک زدنی یه ذره گلوم پر میشه.

الان فارغ شدین به سلامتی؟ تو بارداری چند ساله بودین؟ نینی چی هست؟ منم فقط مسواک زدنی یه ذره گلوم پر ...

نه عزیزم من الآن هفته چهاردهم هستم تازه دو هفته ای میشه علائمم کمتر شده، کمتر میخوابم، یعنیا قبلا نشستن هم برام سخت بود مینشستم خسته میشدم همه ش باید دراز میکشیدم هرچی هم میخوابیدم خوابم تموم نمی‌شد، مادرشوهرم بهم میگفت ازبس تنبلی و میخوابی بدنت باد میکنه زشت میشی آخرش هم نمیتونی راحت بچه ت دنیا بیاری اینقدر این حرفا میزد که شوهرم هم گیر میداد که تو چرا تنبلی، بدتر اعصابم خورد می‌شد

البته منم به مادرشوهرم گفتم من دکترم بهم گفته استراحت کن تا هفته پانزدهم بعدش آروم در حد بیست دقیقه نه بیشتر پیاده روی کن (الکی گفتم😁 ولی خداییش دکترم گفته بود چون کیست داری باید استراحت کنی) 

اینکه همه ش خوابت بیاد خودش به خودی خودی اعصاب خوردی داره بعد یکی دیگه هم انگ تنبلی بهت بچسبونه واقعا بدترش می‌کنه...خداروشکر که انرژیم داره برمیگرده

الان فارغ شدین به سلامتی؟ تو بارداری چند ساله بودین؟ نینی چی هست؟ منم فقط مسواک زدنی یه ذره گلوم پر ...

الآن31 سالم هست، بچه اولمه

جنسیت نی نی هم هنوز مشخص نشده انشاءالله اوایل مهر می‌فهمیم😍

الآن31 سالم هست، بچه اولمه جنسیت نی نی هم هنوز مشخص نشده انشاءالله اوایل مهر می‌فهمیم😍

چه جالب، منم ۳۱ هستم. بچه ی اولمه.

کلا به مادرشوهر نباید زود بگی، باز اگه کمک کنه یه چیزی، اگه نه که فقط نظر دادن و دردسر داره.

من الان ۶هفتم تکمیل شده.

راستش یه چیزی مثل خوره افتاده به جونم که کلا خوابمم پرونده.

بتام خیلی بالاست، روز موعدم که باید پریود میشدم ۵۸۰ بود، ۵ روز بعدش شد ۴۰۲۹. یعنی فقط با ۵ روز تاخیر شد این!

تو نت خوندم بتای بالا میتونه نشونه دوقلو، حاملگی مولار، سندروم داون و .... باشه. حالم گرفتست.

شما یادته بتات تو روز موعدت چند بود؟

چه جالب، منم ۳۱ هستم. بچه ی اولمه. کلا به مادرشوهر نباید زود بگی، باز اگه کمک کنه یه چیزی، اگه نه ک ...

ما طبقه بالای خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم و دیگه بیش از حد همو می‌بینیم بهشون گفتیم که هم حواسشون به من باشه و هم اینکه یه دفعه ای کمکش نکردم ناراحت نشه، اونم خداییش هوامو داره ولی انتظار داره بارداری من عین بارداری خودش باشه مثلا خودش طالبی زیاد دوس داشته و می خورده به منم میگه زیاد بخور که بچه ت قشنگ بشه (حالا اصلا هم بچه ش قشنگ نبوده و نیست😂)

من زیاد دیدم که بتاشون بالای هزار بود ولی خداروشکر هیچ مشکلی نداشتن

من ده روز بعد از موعدم آزمایش دادم 485 بود

نگران نباش انشاءالله خیره دوهفته دیگه میری سونوگرافی و مطمئن میشی مشکلی نیست، هرچیزی هم که نگرانت میکنه رو با دکترت درمیون بذار

من هفته هفتمم بود که رفتم دکتر و صدای قلبش شنیدم

ما طبقه بالای خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم و دیگه بیش از حد همو می‌بینیم بهشون گفتیم که هم حواسشون به ...

سلام. جنسیت نی نی معلوم شد به سلامتی؟ چون علائممون مشابه هست میپرسم 🙃 ۱۴ هفته و ۳ روزمه

اگه خواب الود باشی پسره

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......
حتما نی نیت دختره

ربطی نداره

منم انقد خوابالو و تنبل بودم

همه میگفتن دختره 

ولی پسر بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ربطی نداره منم انقد خوابالو و تنبل بودم همه میگفتن دختره  ولی پسر بود

خواب الودگی پسره عزیزم 😄😄😄😄😄😄

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......