2777
2789

ممنون 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و خانوادم مبتلا شدیم پسرای ۶و۴/۵ساله ام هم گرفتن

علائمشون چی بود خفیف گرفتن یانه 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

ما پنج ماه پیش گرفتیم بچم فقط دل درد گرفت هی دستشویی داشت 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

من دیدم بچه های کوچیک که پدرمادرشون گرفتن ولی اونا نگرفتن یا بی علامت بودن

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...

خانواده  ما چهار نفره 

خودم 15 سالمه دوبار کرونا گرفتم

تقریبا یک ماه پیش من بابام گرفتیم ولی مامانم و آبجی سه سالم نگرفتن با اینکه همش پیش هم بودیم ولی ماسک داشتیم همش😊

میشه واسه خانم دکتر شدنم صلوات  بفرستین😍💜