2777
2789
عنوان

با مامانم بخاطر داییم دعوام شد

101 بازدید | 9 پست

مامانم اینا از کربلا اومدن میخواست ب یکی از داییام میوه و شیرینی بفرسته من نذاشتم و دعوامون شد این داییم بخاطر ترس از زنش حتی نمیتونه جواب سلام ما رو بده و روزای بیماری مادرم یکبار نتونس ب مادرم سر بزنه و حتی موقعی که از کربلا اومدن تو پارکینگ ایستاده بود زنش اجازه نداد بیاد داخل خونه پیش مهمونا و مادرم بشینه زنش بشدت حسود و بدذات هست کل کارای مادر بزرگمو مامانم انجام میده و این برادرش خودشو کشیده کنار از ترس زنش،بعد مامانم میگ ب اوناهم میوه و شیرینی بدم منم چون ب مادرم خیلی بی احترامی کرده هم خودش هم زنش نذاشتم چیزی بده  و مامانم هرچی از دهنش در اومد ب من گف بخاطر برادرش ک عید حتی قایمکی از ترس زنش ب ما عیدی میده،بنظرتون من مقصرم؟؟؟من خودم در آینده ببینم برادرم تا این حد قراره بی غیرت باشه کلا قطع میکنم باهاش پس نگید خودتم اگ برادر داشتی و… 

برادرشه دیگه دلش پیششه 

اون یرادرم گیر کرده 

درکش میکردم

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر مادر هامون جفت همند با این تفاوت من 4 تایی دقیقا مثل دایی شما و دو تا خاله دوباره هزار برابر از دایی شما دارم 

گوشت میخریم خونه مادر بزرگم میبره باقی چیزام جای خود

من و تو حیف شدیم که انقدر حرص میخوریم

تو رابطه خواهر و برادر دخالت نکن وقتی مادرت خودش با رفتار برادرش مشکلی نداره تو چرا کاسه داغتر از اش ...

چون طاقت بی احترامی ب مادرمو ندارم و موقع مریضی و سختیای مادرم من پیشش هستم نه برادرش 

ای خواهر مادر هامون جفت همند با این تفاوت من 4 تایی دقیقا مثل دایی شما و دو تا خاله دوباره هزار براب ...

بخدا دیوونه شدم دیگ بخاطر این اخلاقش اگ برادرش آدم بود نمیسوختم 

چون طاقت بی احترامی ب مادرمو ندارم و موقع مریضی و سختیای مادرم من پیشش هستم نه برادرش

عزیزم الان خودت باعث ناراحتی مامانت شدی اگه واقعا مامانتو دوست داری رفتاری نکن ک ازت دلخورشه الان فقط خودتو خراب کردی اگه مامانت مثل تو فک میکرد الان دعواتون نمیشد...