2777
2789
شما از اول كمتر برو اوايلش ناراحت ميشن و گله ميكنن بهدش عادت ميكنن

این بره نره مهم نیس ک

هر دیقه میان نوه شونو میبرن این ور اون ور

خدایا کمکم کن.بهم صبر و قدرت بده.جز تو هیچ پناهی ندارم.ذهن و قلب آشفتم رو آروم کن خدای بزرگ.آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پذیرایی نکن سرد باش به پسرت هم یاد بده موقع تماس تصویری زود خداحافظی کنه و زیر بار نره اگرچه من محبت ...

پسزم دوسالشه هیچی متوجه نمیشه فقط از اونور مادرشوهرم با صدااای بلند حرف میزنه قربون صدقش میره

من حالت تهوع میگیرم

جالبه من همیشه میگم دوریو دوستی ولی متاسفانه خواهرشوهرم که متاهله تایید میکنه ولی امروز میگه بیشترم به خاطر زایمان تو میخوان بیان

گفتم من مامانم میاد پیشم مشکلی ندارم

بازم خوبه میاد کنارتون خونه بگیزن من چی منه بیچاره تو یه خونه هستم باهاشون تا اخره عمرشون اینطور ک میبینم و شوهرم هم رو مامانش خیلی حساسه تک پسره ولشون نمیکنه اینم منو خیلی ازار میده 

ولی به هر حال عزیزم بزار بیان اصلا به یه ورتم نباشه اگ اومدن شما خودتون اگ اذیت شدین با شوهرت بحرف برین خونه دیگ

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
بازم خوبه میاد کنارتون خونه بگیزن من چی منه بیچاره تو یه خونه هستم باهاشون تا اخره عمرشون اینطور ک م ...

دقیقا منم تک پسره و تا اخر عمر هم همینجا هستیم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
یعنی کلاشهرغریبم توخونواده شوهر

میشه تجربه ات بگی؟ میگه شما خانوادت وقتی رفتی شهر غریب انتظار داشتن خانواده حمایتت کنن؟چون به هر حال سپردنت دست اونا و شهر غریب

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲

تعارف رو بزار کنار، ازشون کار بکش، کارهای بچه بزرگترت رو بزار انجام بده به بچه دومت برس، استراحت کن، دیدت رو نسبت به اینکه با مادر شوهرت رقیبی عوض کن، بیشتر به چشم کسی که در هر فرصت میتونی ازش استفاده کنی برای بهتر شدن زندگیت نگاش کن