2777
2789
عنوان

مشکل با خانواده چیکار کنم

86 بازدید | 8 پست

من رشته های درمانی مثل پزشکیو پرستاری دوس دارم خانوادم دخالت میکنن تو مگه از این رشته ها چی میدونی چقدر مگه بیمارستان رفتی تو فقط ی اسم ازش شنیدی

خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم کنکور دادمو انتخاب رشتمو کردم هنوز ک نتایج نیومده ولی از الان دارن دخالت میکنن که تو هیچی ازش نمیدونیو برای چی بری اخه چون من دانشگاه ازادو دولتی زدم برای پیراپزشکی ازاد زدم و برای دولتی چیزیه ک چندان میلی ندارم خودشون ازادو قبول کردن ولی دولتی بیارم ازادم بیارن نمیزارن اون رشته ک دوس دارمو برم

نمیدونم واقعا باید چیکار کنم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

همون رشته ای که خودتون دوست دارید برید مطمئن باشین بیشتر موفق میشین

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دولتي چي زدي ؟

فرهنگیان زدم قبول شدم چند روز دیگ باید برم مصاحبه

خودم بدم نمیاد از معلمی ولی ب عشق پزشکی رفتم تجربی

فرهنگیان زدم قبول شدم چند روز دیگ باید برم مصاحبه خودم بدم نمیاد از معلمی ولی ب عشق پزشکی رفتم تجرب ...

رتبه ات چند هزار شد اگر اصلا علاقه نداري برو مصاحبه الكي جواب بده رد بشي

آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.
رتبه ات چند هزار شد اگر اصلا علاقه نداري برو مصاحبه الكي جواب بده رد بشي

هنوز جواب ازاد نیومده میترسم ریسک کنم

بدم نمیاد از معلمی ولی خب من علاقه اصلیم چیز دیگه بود تو معلمیم استعداد دارم ولی ی حسرت بزرگ تو دلمه

هنوز جواب ازاد نیومده میترسم ریسک کنم بدم نمیاد از معلمی ولی خب من علاقه اصلیم چیز دیگه بود تو معلم ...

ببين اگر رتبه ات زير ده هزار قبولي پيرا پزشكي

آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.
مشکل من اینه ک نمیزارن😔 

ببین عزیزم اگه دنبال رشته ای دوست ندارید برید مطمئن باشین به درجات بالا هم برسید باز هم اون احساس رضایت ندارید پس پافشاری کنید رو خواستتون و رشته ای که دوست دارید دنبال کنید برای رضایت خانواده اتون افرادی که موفق شدن به خانواده اتون معرفی کنید

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...