2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب در اهواز

108 بازدید | 9 پست

یه دکتر زنان خوب بهم معرفی کنید

اگه خودش سونوگرافی هم داشته باشه خیلی خوبه

واسه بارداری نمیخوام 

۳ ماهه پریود نیشم باردار هم نیستم

ممنون میشم یه دکتر کاربلد معرفی کنید

مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو هم دارن؟

من چندین سال قبل رفتم .یادم نیست  عزیزم . دستگاه سونو اونها با دستگاه متخصص سونوگرافی فرق میکنه ..من خودم ترجیح میدم متخصص سونوگرافی برم  

اسم دکتر فرحناد و نقاب هم شنیدم خوبن ولی نرفتم 

عزیزم من خیلی دختر زنان عوض کردم تا رسیدم به این دکتر خیلی دکتر با تجربه و کار کشته ای هست خیلی راضی بودم ازشون به شما هم پیشنهاد میکنم که بری پیششون اسمشم سوسن نیسی خواستی گلم بهم بگو شماره و ادرسشو میدم بهت تازه میتونی بزنگی بهش ازش مشاوره هم بگیری خیلی گوله 

عزیزم دکتر خوب تو اهواز میخوای گلم دکتر مینا مهدوی یکی از بهترین هاست خدایی خوب شد من اومدم تو تاپیکت عزیزم که بهت بگم انقدر من راضی بودم که به همه خانوم ها میگم که برن پیش ایشون چون خدایی دکتر زنان خوب تو ایران خیلی کمه من چون تجربه دارم بیشتر از 1 سال پیششون برای همین بهتون میگم خواستی حتما شماره و ادرسشو بهت میگم 

عزیزم دکتر خوب تو اهواز میخوای گلم دکتر مینا مهدوی یکی از بهترین هاست خدایی خوب شد من اومدم تو تاپیک ...

سلام عزیزم واقعا ؟؟ چه عالی میشه لطفا شماره و ادرسشو بهم بدین ؟  خیلی ممنون میشم عزیز دلم 

عزیزم دکتر خوب تو اهواز میخوای گلم دکتر مینا مهدوی یکی از بهترین هاست خدایی خوب شد من اومدم تو تاپیک ...

جدی خوبه؟؟ اخه تنبلی تخمدان دارم 

نمیدونم چیکار کنم

شما برای چه مشکلی مرجعه کردید؟؟