2777
2789
عنوان

بارداربیان👣

501 بازدید | 70 پست

سلام من هفت هفته وپنج روزه باردارم یه سه روز میشه روزی درحدیک قطره لکه بینی دارم کمرمم دردمی‌کنه میشه یه راه کاربدین درضمن هفته پیش سنودادم همه چیز خوب بودشرایط دکتررفتن ندارم آخه گلودردوگرفتگی صداو...دارم میترسم😥

به حکمتش دل بسپار!!!!

نکنه خدای نکرده کروناس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

شیاف پروژسترون

تو آمدی و من خطاب گشتم به نام زیبای "مادر"             و آن زنان برده شدند....و تحقیر شدند....و تضعیف شدند....و اسم خودشان را "باحیا" گذاشتتد و این گونه بود که تاریخچه باحیایی زنان آغاز شد...🍃                    عاشق فیلم دیدن      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی‌دونم😭

برو دکتر زیاد تر نشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خودسربزارم؟؟

خب زنگ بزن به دکترت حتما نباید حضوری بری

تو آمدی و من خطاب گشتم به نام زیبای "مادر"             و آن زنان برده شدند....و تحقیر شدند....و تضعیف شدند....و اسم خودشان را "باحیا" گذاشتتد و این گونه بود که تاریخچه باحیایی زنان آغاز شد...🍃                    عاشق فیلم دیدن      
خودسربزارم؟؟

عزیزم منم تو هفته ۷ مث شما بودم 

خیلی نگران شدم البته من لکه بینی قهوه ای بود رفتم دکتر سونو دادم همه چی خوب بود 

شیاف پروژسترون دکتر داد ۳۰ عدد هرشب استفاده میکنم 

ولی ب نظرم اول بخاطر گرفتگی صدات و اینا ی دکتر عمومی هم شده حتی دکتر داروخانه برو چون باردار هم هستی 

میتونی هم آنلاین لااقل از دکتری بپرسی

نه دوشب پیش خیلی سردبودحوصله نکردم پتوبیارم سرماخوردم

سرماخوردگی که دیگه وجود نداره بهتره بری دکتر برای گلودردت دارو بخوری عفونت اصن خوب نیس 

عزیزم منم تو هفته ۷ مث شما بودم  خیلی نگران شدم البته من لکه بینی قهوه ای بود رفتم دکتر سونو د ...

الان همه چیزواسه شماعالیه؟؟این بگم که ساختمون سازی داشتیم کمک حال بودم🤦

به حکمتش دل بسپار!!!!