2777
2789
عنوان

بارداری

1011 بازدید | 151 پست

سلام به همه .خانوما میدونین الان توی شرایط سخت کرونا هستیم و خیلی از خانم های باردار مشابه خودم بخاطر شرایط خاص یا ترس از مبتلا شدن به کرونا دسترسی کمتری به پزشک میتونیم داشته باشیم از این جهت خواستم این تاپیک رو ایجاد کنم تا تجربه ها وسوالاتمون رو باهم به اشتراک بگذاریم و بتونیم توی این اوضاع بهم کمک کنیم ممنون میشم این تاپیک رو پر بازدید کنید تا هرازگاهی آپدیت بشه و بتونیم درباره ی بارداری هامون باهمدیگه تبادل نظر داشته باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم بیشتر باردارا الان خواب باشن...ولی ایده ی خوبیه❤شما واسه واکسن باهاتون تماس نگرفتن؟؟اگه باشه ...

چرا عزیزم چون ای وی اف بودم تماس گرفتن ،حقیقتا تلفنی با پزشکم مشورت کردم گفت که بزنی تو این شرایط بهتره .این شد که سه شنبه واکسن سینوفارم زدم 

چرا عزیزم چون ای وی اف بودم تماس گرفتن ،حقیقتا تلفنی با پزشکم مشورت کردم گفت که بزنی تو این شرایط به ...

الان مشکلی ندارین؟

ب منم زنگ زدن اما حقیقتش ترسیدم

دوستای گلم میشه واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین؟  
بجز خلط علائم سرماخوردگی یا کرونا داری؟

نه اصلا کلا همیشه داشتم ار قبل از بارداری و کرونا

حالا میخوام بدونم خدانکرده مشکلی پیش نیاد

اصن طبیعیه یا ن!

سلام  ببخشید آیا خلط گلو در بارداری خطرناکه؟

خلط جز مواردیه که رنگش مهمه ،اگر به رنگ سبز  و عفونی نیست نه  خطرناک نیست چون خیلی ها ممکنه دراثر آلرژی مدتی رو درگیر خلط گلو باشن 

چرا عزیزم چون ای وی اف بودم تماس گرفتن ،حقیقتا تلفنی با پزشکم مشورت کردم گفت که بزنی تو این شرایط به ...

به سلامتی زایمان کنی...باید حتما زنگ بزنن یا خودمون مراجعه کنیم؟ ..من یک ماهه دیگه ۳۵ سالم میشه فک کنم مشمول واکسن بشم 

خلط جز مواردیه که رنگش مهمه ،اگر به رنگ سبز  و عفونی نیست نه  خطرناک نیست چون خیلی ها ممکن ...

عدر میخوام گاهی سفید رنگ گاهی زرد رنگ 

مخصوصا صبحا ک از خواب بیدار میشم