hznane_yif مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 146 عنوان کتاب تست هام چاپ نود و نه عه 246 بازدید | 36 پست دوستان من یسری از کتاب تست هام، مثلا زیست دوازدهم مال سال ۹۹عه، میشه از همینا تست زد؟🥲بدرد میخوره یعنی دیروز | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 13700 بله خوبه یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11529 من یه سری کتاب تست از این سال و 401 دارم نمیدونم کسی میخواد بهش اهدا کنم یا نه ، سالم و تمیزن 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
hznane_yif مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 146 راستش قدیمی شده دوست عزیز اخه دیگه رویی ندارم برم به مامان بابام بگم برام کتاب بگیرین، گناه دارن اونام، تا الانم کلی خرج گذاشتم رو دستشون، از طرفی از ظهر دارم غصه کتاب میخورم
hznane_yif مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 146 من یه سری کتاب تست از این سال و 401 دارم نمیدونم کسی میخواد بهش اهدا کنم یا نه ، سالم و تمیزن چه رشته ای هستید عزیزم؟
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11529 چه رشته ای هستید عزیزم؟ تجربی 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
hznane_yif مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 146 تجربی منم تجربیم، شما قبول شدید؟ یعنی نیازشون ندارید
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 5471 زیست رو اصلا نمیشه رو اونا زد 🥲برای منی که کنکور ۴۰۲ بودمم ۹۹ جواب نمیداد ... You're all the things I've got to remember
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11529 منم تجربیم، شما قبول شدید؟ یعنی نیازشون ندارید عزیزم منظورم از این سال 99 بود 🥲 بعضیاش 99 هس بعضیاش 401 آره قبول شدم دیگه گلم 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
hznane_yif مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 146 زیست رو اصلا نمیشه رو اونا زد 🥲برای منی که کنکور ۴۰۲ بودمم ۹۹ جواب نمیداد ... وای چیکار کنم پس
hznane_yif مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 146 عزیزم منظورم از این سال 99 بود 🥲 بعضیاش 99 هس بعضیاش 401 آره قبول شدم دیگه گلم اهان🥲موفق باشید🧚🏻♀️
شیرین_نیستم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 4205 همونا رو بده کتابفروشی تعویض کن البته باید باز کمی پول هم بدی در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️
چرا_الکی_تعلیق_میکنی عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6140 اخه دیگه رویی ندارم برم به مامان بابام بگم برام کتاب بگیرین، گناه دارن اونام، تا الانم کلی خرج گذاشت ... میتونی از روی پی دی اف بخونی یا حتی خودت چاپ کنی یا اینکه دست دوم بگیری
hznane_yif مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 146 همونا رو بده کتابفروشی تعویض کن البته باید باز کمی پول هم بدی شهرستانم، کتابفروشی نداریم