2777
2789

۱۵ روز از زایمانم گذشته و بخیه ها باز شدن بجز یدونش که فک کنم باید با قیچی قطعش کنم که جدا شه.

از یه طرف میترسم که نکنه نگرفته باشه که بخیه خودش نیفتاده.

نمیخوامم برم دکتر چون میترسم و فک میکنم درد اور برام بخیه رو باز کنه.

خودم‌میخوام با حوصله و ارامش جداش کنم.

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخیه کشیدن که بی درد ترین کار دنیاس

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

صبوری کن خودش میفته

نخ بخیه سیاه شده اخه

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

۵روز زود نیسباید۱۰روزباشه

۱۵ روزه

بخیه کشیدن که بی درد ترین کار دنیاس

من خیلی میترسم

تمام ماماها و پرستارای بیمارستانو سرِ زایمانم کفری کردم انقد اذیت شدن

خب میفته دیگه دست کاری نکن بابا من چندبار زایمان داشتم دست نزدم

اینو احساس میکنم باید ببرم بیرون برام بازش کنن.ولی میترسم.

خودم بازم کنم راحت ترم

من خیلی میترسمتمام ماماها و پرستارای بیمارستانو سرِ زایمانم کفری کردم انقد اذیت شدن

خب میرفتی سز دیگه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

۱۵ روزه

اها خودت بکش عب نداره

من برای آبجیم و زنداداشم رووکشیدم 

داداشم آپانتیس داشت عمل کرد من براش کشیدم دست خودمم بخیه خورد خودم کشید

دکترخونمونم🤭😂😂

وَلی‌بزرگ‌شدن‌آرزویی‌قشنگی‌نبود:)🖤🕊

عزیزم ابجیم سه سانت باز شده دهانه رحمش شوهرش اونو راه میگیره تو خیابونا تا بیشتر باز سه خطر نداشته ب ...

۳ سانت خیلی خوبه بره بیمارستان بستریش میکنن.

درد نداره؟

من ۲ سانت باز شده بود دردام شروع شد شدید