2777
2789
عنوان

حساسیت به پودر دکلره

5945 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من حدود چهار سال پیش موهامودکلره کردم و در حین کار حساسیت شدید دادم بعد از اون چون ترسیدم فقط موهامو رنگ میکردم 

امشب مجدد بعد از چهارسال از سه صفر استفاده کردم برای روشن کردن موهامو که بلافاصله خارش بدن گرفتم و تاول پوستی زدم 

اگر چه سریع شستم اما الان بعد ازچهارساعت هنوز هم بدنم میخواره و سرم نبض میزنه صورتم ورم کرده به نحوی که میترسم بخوابم 

به نظرتون چکار کنم

دکتررر

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپول بتامتازون باید بزنی

سیتریزن نداری؟

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سیتریزین ندارم ولی انتی هیستامین توی قرصهای ترکیبی هست  بخورم؟

ترکیبی چیه؟

ممنون فکر خوبی هست  چون دفعه پیش نزدیک بود ایست تنفسی بدم توبه کردم لعنت به من که ا مشب توبه ش ...

خدا نکنه عزیزم. انشالله که چیزیت نیست

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

مجددا سلام دوستان 

الان 24 ساعت از حساسیت پوستی من گذشته همه ی علائم حساسیتم از بین رفته اما صورتم به شدت ورم داره به نحوی که همه حس میکنن بوتاکس کردم

البته دکتر عمومی بهم انتی هیستامین و قطره موضعی بتامتازون داده و امروز رو استفاده کردم اما در مقدارر ورم صورتم تغییر ایجاد نکرده و البته پوستم بی حس شده 

ترو خدا اگه تجربه دارید کمکم کنید خیلی نگرانم

مجددا سلام دوستان   الان 24 ساعت از حساسیت پوستی من گذشته همه ی علائم حساسیتم از بین رفته ...

منم حساسیت دارم دستام به خارشت افتادن صورتم ورم کرد البته قبلا حساسیت نداشتم وقتی مشکل معده م شروع شده اینطوری شدم شماهم شاید مشکل معده دارین 

گویند چون میگذرد غمی نیست به والله ، همین درد کمی نیست