2777
2789
عنوان

ینی چ غلطیی کنم

581 بازدید | 31 پست

امروز رفتم یع ایفون ۷پلاس خریدم دست دوم خییلی تمیزه خییلی خوبه

مامانم منو ب شک انداخته ک چرا نو سامسونگ نخریدی

دختر خالم یکسرع پیام میده برو یه شیائومی بردار

اوفف نمیدونم چ غلطی کنم

خیلی دلم این گوشی میخواس اما اصلا نمیتونم ازش لذت ببرم

فردا برم پسش بدم ینی؟

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
هرچی لذت میبری ازش و داشته باش کاری ب بقیه نداشته باش

هی میگن دسته دومه هی میگن دسته دومه اوف خسته شدم

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

هر‌چیزی که ازش لذتتت میبریو بخر و به حرف بقیه اهمیت نده 💛💛💛  تو قراره استفاده کنی ازش پس خودتم باید دوستش داشته باشی،،، ببین کدومو دوست داری بیشتر 

ولی خب منطقیم فکر کن در کنارش که یوقت گوشی خراب بهت نفروشن ...

ایفون عالیه اصلا عوضش نکن  

حتی دست دوم؟

نه نزار تو دلت بمونه

بزار هرکی هرچی میخاد بگه

منم خیلی ایفون دوس داشتم وقتی خریدم همه بهم گفتن ضرر کردی وی ایفون چیه و اینا ولی نگهش داشتم الان دوساله دارمش تازع مال من ایفون ۶هس دیگه ای یو اسشم بالا نمیرع ولی دوسش دارم 

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻